Tilos lesz éjjel autót vezetni?
2013. október 15. 15:31

Változnak a jogosítvány megszerzésének feltételei. Egyszerűsödik és szigorodik a rendszer, ugyanakkor a tanulók többet gyakorolhatnak, és több kilométert tehetnek meg, mire jogosítványt szereznek. Ami lehetőség, de egyben kötelesség is. Ez nekik hasznos, viszont sok oktatónak nem tetszik. Angliában a frissen szerzett jogsival nem lehet éjjel vezetni, ezen a megoldáson nálunk is gondolkodnak.

Hír24 nyomán
  • Tudatgyilkosok, lélekmérgezők támadják a kultúrát
    A 777 Közösségi Egyesület és Márffy Bence magyar nyelv, irodalom és történelemtanár részesült idén a Fiatalok a Polgári Magyarországért Díjban, az elismeréseket pénteken adták át Budapesten.
  • Orbán Viktor találkozója Marine Le Pennel
    Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke pénteken Párizsban tárgyalást folyatott Marine Le Pennel, a francia Nemzeti Tömörülés elnökével - közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.
  • A Barátság kőolajvezetéket fenyegeti a szélsőség
    Ha valami történne a Barátság kőolajvezetékkel, annak nagyon súlyos következményei lennének, nemcsak a magyarországi, hanem az egész régió olajellátására, és Ukrajnára is - mondta Hortay Olivér, a Századvég energetikai üzletágának vezetője pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.
MTI Hírfelhasználó