Belehalt az örömbe a nyertes
2013. augusztus 28. 14:54

Belehalt nyereménye feletti örömébe kedden egy férfi Pakisztánban: szívrohamot kapott és már nem tudtak rajta segíteni – írta a The Express Tribune című pakisztáni lap.

A 60 éves férfi egy bankfiókban örülhetett szerencséjének: közölték vele, hogy 1 millió 200 ezer rúpiát - 2,6 millió forintot - nyert szerencsekötvénnyel.

A férfi annyira megörült a hírnek, hogy izgalmában rosszul lett, és a bankfiókban kisvártatva meg is halt, még mielőtt megérkezett az orvos.

MTI
  • Kilencvenöt éves a Magyar Rádió!
    A magyar kultúra fegyvertára erős fegyverrel gyarapodott 1925-ben. Mindenki tudta akkor, hogy ez mit jelent.
  • Helyreállította a németek büszkeségét Helmut Kohl
    Huszonöt évig töltötte be a Kereszténydemokrata Unió elnöki tisztségét, és Németország legnépszerűbb pártjává tette a CDU-t. A berlini fal leomlásának híre Lengyelországban érte, ahonnan hazatérve egy „bel- és külpolitikai mesterfogást” hajtott végre. Helmut Kohl 1990. október 3-án egyesítette a megosztott Németországot, majd a december 2-i választásokon – ma 30 éve – fölényes sikert aratott a CDU élén. Életének következő másfél évtizedét a kelet- és közép-európai államok, köztük Magyarország európai integrációjának szentelte.
  • Maruzsa: a vártnál kevesebb pedagógus vett részt az ingyenes tesztelésen
    A vártnál kevesebb pedagógus vett részt az ingyenes koronavírus-tesztelésen: az óvodai dolgozók 74 százaléka, a tanárok és tanítók 73 százaléka - közölte az operatív törzs szerdai online sajtótájékoztatóján a köznevelésért felelős államtitkár.
MTI Hírfelhasználó