Videó készül a királyi szülésről?
2013. június 17. 14:18

Vilmos herceg és felesége szeretnék videón megörökíteni gyermekük születését, ötletük azonban alaposan kiverte a biztosítékot a Buckingham-palotában.

Merész ötlettel állt elő apja, Károly, és nagymamája, II. Erzsébet brit uralkodó előtt Vilmos herceg: a hamarosan apai örömök elé néző trónörökös szeretne videófelvételt készíteni első gyermeke születéséről.

"Vilmos apja tudtára adta, hogy Katalinnal szeretnék videón és fotókon is megörökíteni Nagy-Britannia leendő uralkodójának születését, a felvételeket pedig maga Vilmos herceg készítené. Károly herceg alig akart hinni a fülének, s rögtön letorkollta Vilmos, hogyan juthat eszükbe ilyen buta és veszélyes elképzelés. Arra figyelmeztette Vilmost, hogy a felvételek kiszivárgása esetén ezzel az ötlettel minden idők legnagyobb királyi botrányáért lennének felelősek. Emlékeztette Vilmost, hogy feleségét, Katalin hercegnét mennyire kiborították a korábban róla kiszivárgott toplesses nyaralási fotók, s ha ismét hasonló botrány kereszttüzébe kerülne, valószínűleg soha többé nem akarna az emberek színe elé kerülni" - jelentette ki egy, a herceghez közeli forrás.

hirado.hu nyomán
 • A nyugat-európai liberálisok vallása a hungarofóbia
  Annyira nem bigottak, hogy ezért a vallásért Husz Jánosként a máglyára menjenek. Nem akarnak mártírok lenni, noha a mártír legyőzhetetlen ellenfél. Az ő vallásuk másról szól. Vallásuk másik fontos rítusa ugyanis: sorakozás a kasszánál.
 • Horror bohózat a párizsi ügyészségen
  Noha maguk a rendőrök sem mernek behatolni a város jó néhány területére, az ügyészség egy sokkal súlyosabb bűncselekménnyel foglalkozik: a német WDR köztelevízió 37 éves munkatársa szerint Giscard d'Estaing a párizsi irodájában rögzített interjú során háromszor is megérintette a fenekét.
 • Trianon 100 - Apponyi Albert párizsi beszéde
  A trianoni döntésen a magyar békedelegáció által szóban és írásban előterjesztett érvek sem tudtak változtatni. A benyújtott számos jegyzék, s különösen Apponyi Albert delegációvezető 1920. január 16-án elmondott beszéde így nem is a békekonferenciára, sokkal inkább a magyar közvéleményre gyakorolt nagy hatást, és megvetette a két világháború közötti revizionizmus eszmei alapjait.
 • Soros és a balliberális sajtó támadása Antallék ellen (3.)
  Az SZDSZ már 1989-ben pontosan tudta, mit kezdjen a sajtóval, ezért nem engedte, hogy az 1990-es választások előtt az állampárt hozzányúljon a médiatörvényhez, mindeközben a kampány előtt minden szabad műsoridőt igyekeztek lefoglalni a tv-ben és a rádiókban, a liberális lapok pedig jelentős összegű támogatást kaptak a Soros Alapítványtól.
 • Salvini: Számunkra Magyarország példakép
  "Tisztelet a magyar népnek és kormánynak, a magyarok közösségének, számunkra példaképek vagytok, köszönjük, hogy közel vagytok hozzánk!".
MTI Hírfelhasználó