Alagútban szülte meg gyermekét
2012. december 27. 15:03

A New Yorkot New Jerseyvel összekötő Holland-alagútban szülte meg gyerekét egy nő férje és a kikötői hatóság két munkatársának segítségével.

A kisfiú, akinek neve Nassim Mohammed Elkarhat lett, helyi idő szerint szerda délután jött a világra. A nő és férje a New Jersey állambeli Lodiból tartottak a New York Brooklyn negyedében lévő kórházba, ahol a kicsinek meg kellett volna születnie.

A nőnek azonban olyan erős fájdalmai voltak, hogy férje úgy döntött, leáll az autójával, majd segítségért kiabált. Mire a hatóság két embere odaért az alagút manhattani részén leparkolt autóhoz, a férfi már igencsak ideges volt. A segítők még arra is figyeltek, hogy egy takaróból az újszülöttet a kipufogógáztól védő sátrat - egyfajta oxigénbuborékot - csináljanak.

Mire a mentők a helyszínre érkeztek, már csak a köldökzsinórt kellett elvágni. Anya és gyermeke jól vannak - számolt be az amerikai sajtó.

MTI
 • A nyugat-európai liberálisok vallása a hungarofóbia
  Annyira nem bigottak, hogy ezért a vallásért Husz Jánosként a máglyára menjenek. Nem akarnak mártírok lenni, noha a mártír legyőzhetetlen ellenfél. Az ő vallásuk másról szól. Vallásuk másik fontos rítusa ugyanis: sorakozás a kasszánál.
 • Horror bohózat a párizsi ügyészségen
  Noha maguk a rendőrök sem mernek behatolni a város jó néhány területére, az ügyészség egy sokkal súlyosabb bűncselekménnyel foglalkozik: a német WDR köztelevízió 37 éves munkatársa szerint Giscard d'Estaing a párizsi irodájában rögzített interjú során háromszor is megérintette a fenekét.
 • Trianon 100 - Apponyi Albert párizsi beszéde
  A trianoni döntésen a magyar békedelegáció által szóban és írásban előterjesztett érvek sem tudtak változtatni. A benyújtott számos jegyzék, s különösen Apponyi Albert delegációvezető 1920. január 16-án elmondott beszéde így nem is a békekonferenciára, sokkal inkább a magyar közvéleményre gyakorolt nagy hatást, és megvetette a két világháború közötti revizionizmus eszmei alapjait.
 • Soros és a balliberális sajtó támadása Antallék ellen (3.)
  Az SZDSZ már 1989-ben pontosan tudta, mit kezdjen a sajtóval, ezért nem engedte, hogy az 1990-es választások előtt az állampárt hozzányúljon a médiatörvényhez, mindeközben a kampány előtt minden szabad műsoridőt igyekeztek lefoglalni a tv-ben és a rádiókban, a liberális lapok pedig jelentős összegű támogatást kaptak a Soros Alapítványtól.
 • Salvini: Számunkra Magyarország példakép
  "Tisztelet a magyar népnek és kormánynak, a magyarok közösségének, számunkra példaképek vagytok, köszönjük, hogy közel vagytok hozzánk!".
MTI Hírfelhasználó