Szívrohamot kapott Deák Bill Gyula
Kórházba szállították vasárnap éjjel Deák Bill Gyulát - olvasható az énekes hivatalos Facebook-oldalán.
2012. november 12. 12:02

 

Az énekesen a Semmelweis Egyetem Szív- és Érsebészeti Klinikáján hajtottak végre életmentő műtétet. Deák Bill Gyula november 8-án töltötte be 64. életévét.

"Hajnal háromkor megkatéterezték, jelenleg intenzív osztályon van. A család végig mellette volt. Az orvosai azt ígérték, hogy hamarosan telefonon tájékoztatnak az állapotáról" - mondta el a menye, Deák Bill Anita.

hvg.hu nyomán
  • Szarvas József: El kell vállalni a feladatot!
    Van jó pár olyan gondolatom, kérdésem, amely egy színészi pályára készülő fiatal számára izgalmas lehet. Most a diákokkal együtt magam is pályakezdő leszek. Több mint negyven magam mögött hagyott évaddal.
  • A mezőgazdaság az ország legfontosabb bástyája
    A koronavírus-járvány megmutatta, hogy a mezőgazdaság és a rá épülő hazai élelmiszeripar az ország legfontosabb bástyája - jelentette ki az agrárminiszter az Északi Agrárszakképzési Centrum gépjárműátadásán kedden Nyíregyházán.
  • Eleven és gazdagodó a nemzeti hagyomány
    Mind a hungarikumokkal, mind a folkTrend! mozgalommal azt mutatjuk be, hogy milyen ma a magyar és milyen lehetne. Tehát nem kell leragadnunk ott, hogy milyen volt. Föl kell mutatnunk azt, hogy ez élő kultúra, sőt elevenebb is lehetne.
MTI Hírfelhasználó