Iskolaszereket gyűjtenek a hátrányos helyzetű gyerekeknek
Iskolaszereket gyűjtenek a hátrányos helyzetű gyerekek megsegítésére augusztus 21-től szeptember 1-ig a Zöld Pardonban Budapesten.
2012. augusztus 13. 17:14

A szervezők az augusztus 21. és 25. között zajló Ötcsillagos Fesztivál közönségét arra kérik, hogy a koncertekre vigyenek magukkal új vagy használt, de még jó állapotban lévő tanszereket: táskát, tolltartót, füzetet, vonalzót, körzőt, számológépet, radírt, tollat, ceruzákat.


Az adományokat olyan rászoruló gyerekek kapják meg, akiket egyedül nevel az édesanyjuk, ezért az iskolakezdés nagy terhet jelent számukra. Az adományokat a Jól-Lét Közhasznú Alapítvány juttatja el a családokhoz. A jótékonysági akció szeptember 1-jéig tart - közölte a kezdeményezés kommunikációjával foglalkozó cég hétfőn az MTI-vel.


A fesztivál keddi nyitóestjén az Alvin és a Mókusok, 22-én a Vad Fruttik, 23-án a Kowalsky meg a Vega, 24-én a 30Y, 25-én a Road koncertje szórakoztatja a közönséget.

mti
  • Tusványos örvényei
    Három év nagy idő, három esztendős szünet nagy hiány. De most végre ismét összejött Tusványos, térségünk mára már talán legfontosabb nyári szellemi műhelye. Összejött és robbant is egy hatalmasat.
  • A szerencsétlen lord major
    A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
MTI Hírfelhasználó