Orbán Viktor levelet írt az olimpikonoknak
Orbán Viktor levélben gratulált vasárnap a magyar olimpiai csapat nagyszerű helytállásához - tájékoztatott a miniszterelnök sajtófőnöke.
2012. augusztus 12. 18:50

A kormányfő Borkai Zsoltnak, a Magyar Olimpiai Bizottság elnökének címezte levelét, melyben kifejtette: mi, magyarok, az olimpiai mozgalomban annak újjászületése óta figyelemre méltó szerepet játszunk. A múltból hozott jó hírnév és érdemek azonban csak annyit érnek, amennyit hozzátesznek a mai utódok. S mint azt az egész világ láthatta, vannak méltó, nagyszerű utódok - fogalmazott Orbán Viktor.

„A magyar csapat minden tagjának, sportolóknak, edzőknek, sportvezetőknek, az egészségügyi stáb, valamint az iroda dolgozóinak szívből gratulálunk". „Széchenyi óta tudjuk, Magyarország nem volt, hanem lesz. Büszkék vagyunk Önökre. Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!". Orbán Viktor Borkai Zsoltnak „a világ tetejére" címezte az olimpikonoknak gratuláló, vasárnap elküldött levelét.

MTI
  • A szélsőbaloldal új fasizmusa
    József Attila a kommunizmust szapulta, Trump most az úgynevezett „liberalizmus” – neveztessék éppen „neoliberlizmusnak” vagy cinikus hazugsággal „neokonzervativizmusnak” – rombolása ellen próbálja megvédeni hazáját. A gyökér azonos.
  • Kártérítést a hungarocídiumért
    Vétkesek közt cinkos, aki néma – idézhetnénk Babitsot, de Brüsszelben ez is kárörvendő röhögést váltanak ki az ottani rasszista hungarofóbokból. Ezért is kell kártérítést követelnünk, tehát követelnünk kell a kártérítést a hungarocídiumért.
MTI Hírfelhasználó