Menjetek el a Családháló ingyenes családi olimpiájára!
Ott lesz az Alma Együttes is
Felfújható öttusa birodalom, Orczy Kalandpark, eurobungy, légbicikli, kispályás foci, kosárlabda, sorversenyek, KRESZ-park és sok minden más vár még titeket az Alma Együttes, a Makám Zenekar és a Zabszalma muzsikájával INGYEN, június 30-án a budapesti Orczy Parkban. Gyertek el!
2012. június 27. 10:19

Egy remek hétvégi programot ajánlunk nektek és famíliátoknak! A családháló.hu szervezésében Családi Olimpiát tartunk a budapesti Orczy parkban, amely egy izgalmas, zöld kis „sziget” a fővárosban. A helyszín minden tekintetben megfelel annak, hogy egy szórakozással és remek sportolási lehetőségekkel teli napot kínálhassunk itt nektek olyan fellépőkkel, mint az Alma Együttes (kisgyerekeseknek talán magyaráznunk sem kell, hogy kik ők…), a Makám Zenekar, Tücsök Zenekar, Zabszalma Együttes és sokan mások.

Az akadálypálya mellett, derbi pálya, medence, vívás és kalózhajó, valamint mézeskalács ház is várja a kicsiket és a nagyobbakat!

Ahhoz, hogy részt vehessetek az eseményen, nem kell mást tennetek, csak ingyenesen regisztrálni itt: http://csaladiolimpia.csaladhalo.hu/ és eljönnötök!

A regisztráció mellett ezen az oldalon megtaláljátok még a részletes programot és hasznos tudnivalókat is (parkolás, megközelíthetőség, stb.)

Adjátok tovább a hírt és hívjatok minél több embert, hogy mindenki jól és egészségesen szórakozhasson – kellemes zenei kísérettel – június 30-án, szombaton!

családháló.hu
 • Tusványos örvényei
  Három év nagy idő, három esztendős szünet nagy hiány. De most végre ismét összejött Tusványos, térségünk mára már talán legfontosabb nyári szellemi műhelye. Összejött és robbant is egy hatalmasat.
 • A szerencsétlen lord major
  A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
 • Európa alatt
  Egy szélsőséges figura „nácinak" minősített egy demokratikusan megválasztott vezetőt: ezzel próbálván lezülleszteni az európai politikai életet. Párttársainak kellene megfékezni a dühöngőt, de nem teszik.
 • Géppisztolyos migránsbandák randalíroztak
  Okmányok nélküli fiatal férfiak sokadik országon átgázolva, felfegyverkezve és a fegyvereket használva, erőszakosan próbálnak meg betörni az Európai Unióba. Ez súlyos bűncselekmény – szögezi le Bakondi György.
 • Magyarország nem hagyja magát
  Európát többfajta kihívás éri egyidejűleg, az ukrajnai háború és a nyomában járó gazdasági válság, az illegális és egyre erőszakosabb migráció, valamint a nyugati neomarxista ideológia terjedése – sorolta Orbán Viktor.
MTI Hírfelhasználó