Ma is lehet jégeső
Átmeneti felszakadozások mellett gyakran lesz erősen felhős az ég, délután öbb helyen várható zápor, zivatar néhol felhőszakadás.
2012. június 12. 13:41

Délnyugat felől egyre több helyen várható zivatar. A zivatarokat sokfelé kísérheti felhőszakadás. Heves zivatarra elsősorban az ország déli felén számíthatunk, helyenként jégesővel és viharos széllökésekkel. Az Országos Meteorológiai Szolgálat narancssárga figyelmeztetést adott ki az ország déli részére, hazánk többi részére citromsárga figyelmeztetés van érvényben.

A zivataros területeken kívül legfeljebb élénk széllökésekre van kilátás délnyugati irányból. A hőmérséklet délután 20, 26, késő este 15, 20 fok között valószínű.

Kettős fronthatás miatt a fejfájás, migrén, fáradékonyság, szédülés hátterében légköri okok is meghúzódhatnak. A megszokottnál hosszabb reakcióidő a közlekedésben is veszélyforrás lehet.

hirado.hu/met.hu
  • A szélsőbaloldal új fasizmusa
    József Attila a kommunizmust szapulta, Trump most az úgynevezett „liberalizmus” – neveztessék éppen „neoliberlizmusnak” vagy cinikus hazugsággal „neokonzervativizmusnak” – rombolása ellen próbálja megvédeni hazáját. A gyökér azonos.
  • Kártérítést a hungarocídiumért
    Vétkesek közt cinkos, aki néma – idézhetnénk Babitsot, de Brüsszelben ez is kárörvendő röhögést váltanak ki az ottani rasszista hungarofóbokból. Ezért is kell kártérítést követelnünk, tehát követelnünk kell a kártérítést a hungarocídiumért.
MTI Hírfelhasználó