Egyre rosszabb helyzetben Fábry - zuhan a nézettség
Főhet a feje a közszolgálati vezéreknek, hogy miért is adnak adásonként 15-18 millió forintot Fábry Sándornak, amikor nemhogy az RTL Klubon megszokott stabil egymillió nézőt nem hozza, hanem már házon belül is elkalapálják.
2012. április 15. 15:16

Amennyire gyatrán indult D. Tóth Kriszta műsora, épp olyan meglepő, hogy most már állandó nézőtábora alakult ki, verte már meg a TV2-t, és most csütörtökön - feltehetően a Rakonczay Gábor interjú miatt - sikerült felülmúlnia az előző heti Fábry nézettségét is. (Fábry és DTK hetenként váltják egymást.) Fábrynak a teljes lakosság körében legutóbb 409 ezer embert sikerült a fotelben marasztalnia, míg a DTK 437 ezer embert kötött le.

Ez ugyan nem nevezhető brutális különbségnek, de ha azt nézzük, hogyan csúszott lefelé a közmédiába való átigazolása óta a nézettsége, akkor ez bizony mérföldkő. (A 4+-osok közül az első adást még 16,5, a másodikat 12,3 a harmadikat 11,7, negyediket 10,4, a legutóbbit pedig 11 százalék követte.) És akkor ehhez még illik annyit hozzátenni, hogy a belső gyártásban készülő DTK show a pletykák szerint csak harmadannyiba kerül, mint Fábry műsora.

Fábry azonban a vasárnapi Blikk infói szerint nem csak a nézettség miatt aggódhat, hanem azért is, mert a show-n dolgozók az indulás óta nem kapták meg a fizetésüket. A lap szerint Fábry az állami tulajdonban lévő Millenáris Nonprofit Kft.-vel gyártatja le a műsort és rendszeresen ki is fizeti a számlát. A cég azonban a februári indulás óta nem fizeti ki a produkción dolgozókat.

Index
  • Tusványos örvényei
    Három év nagy idő, három esztendős szünet nagy hiány. De most végre ismét összejött Tusványos, térségünk mára már talán legfontosabb nyári szellemi műhelye. Összejött és robbant is egy hatalmasat.
  • A szerencsétlen lord major
    A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
MTI Hírfelhasználó