Az MSZP így magyarázza az EP médiabiztos "bárdolatlanságát"
2012. február 13. 13:00

"Szájer József, a Fidesz európai parlamenti delegációjának élharcosaként, nem véletlenül támadja ilyen intenzitással az Európai Bizottságot, és ilyen
bárdolatlan módon annak alelnökét (médiabiztost).

Félti felesége, Szájerné Handó Tünde, az Országos Bírósági Hivatal elnökének státuszát. A Bizottság egyik legfőbb kifogását a bírósági törvénnyel
kapcsolatban fogalmazta meg, követelve annak megváltoztatását. Az MSZP felszólítja Szájer Józsefet, hogy Brüsszelben hazája, ne pedig pártja, főleg
pedig ne saját családja érdekeit képviselje!

Magyar Szocialista Párt"

* * *

"TabajdiCsaba : az MSZP EP-delegációja visszautasítja Orbán Viktor vádjait

Az MSZP EP-delegációja határozottan visszautasítja Orbán Viktornak az Országgyűlés mai ülésén tett kijelentését, amellyel a miniszterelnök hazug módon azt sugalmazta, hogy a magyar szocialista EP-képviselők nem állnak ki a magyar érdekek mellett. (...) A demokratikus alapértékek, alapjogok tiszteletben tartása, a felelős gazdaságpolitika, a független igazságügy, a médiaszabadság és általában véve a jogbiztonság visszaállítása elsősorban a magyar állampolgárok érdeke. Ebből a szempontból nemhogy nemzetietlen, sőt, a nemzeti érdekeket szolgálja, ha hiteles, tárgyilagos tájékoztatást nyújtunk az európai döntéshozóknak" - hangsúlyozta Tabajdi Csaba, az MSZP európai parlamenti delegációjának vezetője.

(...) A szocialista delegációvezető felszólította Orbánt, hasonlítsa össze, hogy a Fidesz milyen hangnemet engedett meg magának az utóbbi években a Gyurcsány-kormány és a Bajnai-kormány bírálatakor, s ezzel szemben az MSZP EP-delegációja részéről megfogalmazott bírálatok stílusában is mennyire visszafogottak." (...)

mszp.hu
 • Tusványos örvényei
  Három év nagy idő, három esztendős szünet nagy hiány. De most végre ismét összejött Tusványos, térségünk mára már talán legfontosabb nyári szellemi műhelye. Összejött és robbant is egy hatalmasat.
 • A szerencsétlen lord major
  A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
 • Itália is a konzervatív erőkre számít
  A jövendő olasz kormány összes pártjával régi és jó kapcsolatot ápol a magyar kormány, ezért nem lesz nehéz együttműködni olyan kérdésekben, mint az illegális bevándorlás elleni fellépés vagy a családpolitika - hangoztatta Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója az MTI-nek az Olasz Konzervatívok. Európa, identitás, szabadság című konferencián, amelyen felszólalt Rómában pénteken.
 • Gazdasági válság radikális szélsőségekkel
  Az emberek félnek a közelgő téltől. Úgy, ahogy békeidőben még soha. A legnagyobb problémájuk nem a magyar és lengyel jogállamiság állítólagos hiányossága. Ezzel csak az Európai Parlament balliberális képviselőinek mindenre elszánt elitegységei vannak elfoglalva. Irigyeljük a problémáikat – írja Horváth József.
 • Orbán: hazudtak Brüsszelben az európai embereknek
  Hazudtak Brüsszelben az európai embereknek, amikor azt mondták, hogy a szankciókat nem terjesztik ki az energiára és azok az ukrajnai háború gyors lezárását eredményezik majd - mondta a miniszterelnök pénteken, a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.
MTI Hírfelhasználó