Férfi kézilabda Eb - Jól fogytak a jegyek Izland ellen, Iváncsik gyógyul
A Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) tájékoztatása szerint csaknem teljesen elkeltek az Izland elleni Európa-bajnoki középdöntős mérkőzésre Magyarországon árusított belépők, és Budapesten, Szegeden, valamint Veszprémben mintegy 1500 jegyet vásároltak a szurkolók a férfiválogatott vasárnapi, keddi és szerdai, újvidéki találkozóira.
2012. január 22. 10:43

Az MKSZ közleménye hangsúlyozza, hogy a kifizetett belépők átvételére vasárnap, a 16:10 órakor kezdődő Izland elleni összecsapást megelőzően, az újvidéki Spens-csarnok előtt lesz lehetőség. A jegyek kiosztását az IBUSZ sportiroda munkatársai végzik, a vásárlás helye (Budapest, Szeged vagy Veszprém) szerinti bontásban. A kifizetett jegyeket a szurkolók név alapján vehetik át.


Közben a magyar válogatott jobbszélsője, az első, oroszok elleni Eb-meccsen keresztszalag-szakadást szenvedett Iváncsik Tamás csütörtöki operációja után meg is kezdte a rehabilitációt. A csapat egyébként neki ajánlotta a franciák elleni, pénteki világraszóló győzelmet.


"A körülményekhez képest jól vagyok, sőt, pénteken már a rehabilitációt, a gyógytornát is megkezdtem. A családom körében gyógyulok, és megfogadtam, hogy erősebb leszek, mint valaha. – idézte Iváncsik Tamást az MKSZ vasárnapi hírlevele. - Nagyon jól esett, hogy a fiúk nekem ajánlották a franciák elleni győzelmet, minden meccsüket láttam, mióta itthon vagyok, és az eredmények az én gyógyulásomat is segítik. Nagyon szurkolok a fiúknak!"


A magyar válogatott három ponttal kezdi meg a középdöntőt, és a II-es csoportban vasárnap (ma) 16:10-től Izlanddal, kedden 20:10-től Szlovéniával, szerdán 20:10-től Horvátországgal játszik. A középdöntő első két helyezettje jut az elődöntőbe.

A  vasárnapi mérkőzés eredménye: Izland-Magyarország 27-21

mti
  • Minél több vakcinának kell lennie Magyarországon
    Emberéletek múlnak a vakcinán, és minden élet számít, ezért fontos, hogy minél több vakcina legyen Magyarországon - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában pénteken.
  • Agrárium: 1457 vállalkozás kapott támogatást
    Az Agrárminisztérium által életre hívott Nemzeti élelmiszergazdasági válságkezelő programban 1457 vállalkozás kapott támogatást 6,8 milliárd forint értékben - mondta Nagy István agrárminiszter pénteken a Győr-Moson-Sopron megyei Lipóton.
  • Tisztifőorvos: továbbra is indokoltak a korlátozások
    Az aktív fertőzöttek száma folyamatosan csökken, de a korlátozó intézkedéseket továbbra is indokolt fenntartani - mondta az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs pénteki online sajtótájékoztatóján.
MTI Hírfelhasználó