Il Divo: Wicked Game
Nem vitás, hogy napjaink elsőszámú klasszikus crossover zenei csapatának a lemezek millióit eladó és számos rangos zenei díjat begyűjtő Il Divo számít. A formáció a közelmúltban jelentkezett egy új albummal ami a Wicked Game címet kapta. Sokan úgy vélekednek, hogy a kvartett -Carlos Marin, Sebastien Izambard, David Miller és Urs Buhler – most készítette el az eddigi legkülönlegesebb produkcióját.
2012. január 12. 09:03

 

A címadó Chris Isaak által hajdan sikerre vitt "Wicked Game"-en kívül olyan örökzöldek feldolgozása került fel az új korongra, mint Roy Orbison "Crying" című dala (méghozzá olasz változatban) vagy Samuel Barber szerzeménye, az "Adagio For Strings". De, itt van még többek között az Andrew Lloyd Webber musical-je által híressé vált “Don’t Cry for Me Argentina” és az Andrea Bocelli tolmácsolásában örökzölddé vált „Time To Say Goodbye” is. Az énekes formáció elkötelezett rajongóinak már minden bizonnyal a birtokában van az új album. Ezért nem is nekik szól ez az ajánló, hiszen ők már nagy valószínűséggel több tucatszor meghallgatták már ezeket a felvételeket.

Ezt hanghordozót azok figyelmébe szeretnénk ajánlani akik, kicsit más zenei élményre vágynak, mint amit naponta a kereskedelmi rádióadók nyújtanak a hallgatók számára. A repertoárban szereplő dalok éppen úgy betölthetik egy bensőséges baráti beszélgetéshez a háttérzene szerepét, mint ahogyan hallgathatók egyszerű kedvtelésből, szórakozásból is.

A lemezen található kompozíciók listája:

 1. "Wicked Game (Melanchonia)"
 2. "Crying (Llorando)"
 3. "Don't Cry for Me Argentina"
 4. "Dov'è L'Amore"
 5. "Falling Slowly (Te Prometo)"
 6. "Come What May (Te Amare)"
 7. "Senza Parole"
 8. "Stay (Ven a Mi)"
 9. "Sempre Sempre"
 10. "Time to Say Goodbye (Con Te Partirò)"

Kiadó: Sony Music

Czékus mIhály
Címkék:
 • Tusványos örvényei
  Három év nagy idő, három esztendős szünet nagy hiány. De most végre ismét összejött Tusványos, térségünk mára már talán legfontosabb nyári szellemi műhelye. Összejött és robbant is egy hatalmasat.
 • A szerencsétlen lord major
  A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
 • Géppisztolyos migránsbandák randalíroztak
  Okmányok nélküli fiatal férfiak sokadik országon átgázolva, felfegyverkezve és a fegyvereket használva, erőszakosan próbálnak meg betörni az Európai Unióba. Ez súlyos bűncselekmény – szögezi le Bakondi György.
 • Magyarország nem hagyja magát
  Európát többfajta kihívás éri egyidejűleg, az ukrajnai háború és a nyomában járó gazdasági válság, az illegális és egyre erőszakosabb migráció, valamint a nyugati neomarxista ideológia terjedése – sorolta Orbán Viktor.
 • Novák Katalin Kijevben
  A szükséget szenvedők mindig számíthatnak a magyarokra, ezért jöttem ma Kijevbe és ezért támogatjuk a Gabona Ukrajnából elnevezésű kezdeményezést is - mondta el Novák Katalin köztársasági elnök szombaton Kijevben, ahová Voldomir Zelenszkij ukrán elnök meghívására érkezett.
MTI Hírfelhasználó