Táncoló talpak 2 (Happy Feet Two)
Filmzene
Azt még nem tudni, hogy nézettség tekintetében képes lesz-e túlszárnyalni az animációs mesefilm első részét a mozikban most forgó Táncoló talpak 2 (Happy Feet Two). De, úgy tűnik, hogy a filmzene tekintetében „nagyobb dobás lett” az első részhez viszonyítva. Napjaink világsztárjainak sokaságát sikerült megnyernie az alkotóknak a filmzene ügyének. A repertoárban megszólal pl. a “Bridge Of Light” című vadonatúj dal Pink előadásában.
2012. január 11. 09:18

 

Egy, nem csak pingvinek által táncolható egyveleg nyitja az albumot Pink, Common, Lil P-Nut és a Táncoló Talpak 2 Kórus (Happy Feet Two Chorus) közreműködésével, olyan slágerek különleges változatát szólaltatva meg, mint a “Rhythm Nation,” “(Dance And Shout) Shake Your Body Down To The Ground,” “Mama Said Knock You Out,” “Shake It Fast,” “Ain’t Nobody (Loves Me Better),” “Do Your Thing.”  Vélhetően ez a mix gyakran előkerül majd a hazai házibulikban is. Természetesen ezzel az erős „felvezetéssel” sem fogynak el a sztárok a produkcióból. Hiszen pl. a „The Mighty Sven”-t Robin Williams és Hank Azari (valamint a Táncoló Talpak 2 Kórus) előadásában hallhatjuk. A „Tightrope (Ice Cold Mix)” pedig Janelle Monáe és Benjamin ‘Lil P tolmácsolásában került a lemezre.

A több, mint 70 perces játékidejű repertoárban a gyerekek éppen úgy találhatnak maguknak kedvenc dalt, mint ahogyan a felnőttek is számos szerethető melódiát.

A lemezen található kompozíciók listája:

1. Happy Feet Opening Medley – Pink; Common; Benjamin ‘Lil P
2. The Mighty Sven – Robin Williams; Happy Feet Two Chorus; Hank Azaria
3. Bridge Of Light – Pink; Happy Feet Two Chorus
4. Papa Oom Mow Mow – Happy Feet Two Chorus
5. Dragostea Din Tei – Hank Azaria and Happy Feet Two Chorus
6. Erik’s Opera – Omar Crook; EG Daily
7. Rawhide – Elephant Seal Chorus
8. Under Pressure / Rhythm Nation – Pink; Happy Feet Two Chorus
9. Tightrope (Ice Cold Mix) – Janelle Monáe; Benjamin ‘Lil P
10. In The Hole
11. Ramon And The Krill
12. Lovelace Preshow
13. Searching For The Kids
14. The Doomberg Lands
15. I Don’t Back Up
16. Trapped In Emperor Land
17. Skua Attack/Adelie Rescue
18. Dinner A La Sven
19. We Are The Champions
20. Snow Stops Play
21. No Fly Zone
22. Krill Joy
23. Tappin’ To Freedom

 

Kiadó: Sony Music

gondola - Czékus Mihály
Címkék:
 • Tusványos örvényei
  Három év nagy idő, három esztendős szünet nagy hiány. De most végre ismét összejött Tusványos, térségünk mára már talán legfontosabb nyári szellemi műhelye. Összejött és robbant is egy hatalmasat.
 • A szerencsétlen lord major
  A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
 • A brüsszeli bürokrácia visszaél a hatalmával
  "Egyes-egyedül a magyar baloldali ellenzék az, amelynek az az egyetlen egy politikai célkitűzése az európai politikában, hogy áskálódjon a saját hazája ellen" - jegyezte meg Deutsch Tamás, hozzátéve, ennek ékes bizonyítéka volt a határozat megszavazása. "Nem kevesebbet támogattak, mint hogy vegyék el a pedagógusoktól az ő béremelésük feltételeit szolgáló európai uniós forrásokat".
 • Európa alatt
  Egy szélsőséges figura „nácinak" minősített egy demokratikusan megválasztott vezetőt: ezzel próbálván lezülleszteni az európai politikai életet. Párttársainak kellene megfékezni a dühöngőt, de nem teszik.
 • Géppisztolyos migránsbandák randalíroztak
  Okmányok nélküli fiatal férfiak sokadik országon átgázolva, felfegyverkezve és a fegyvereket használva, erőszakosan próbálnak meg betörni az Európai Unióba. Ez súlyos bűncselekmény – szögezi le Bakondi György.
MTI Hírfelhasználó