Mészáros Zsófi az Index új főszerkesztője
A távozó Uj Péter posztját október 1-től Mészáros Zsófi tölti be.
2011. szeptember 27. 19:32

Október 1-jétől Mészáros Zsófi veszi át az Index főszerkesztői posztját - tájékoztatta keddi közleményében az internetes újságot is kiadó CEMP-csoport sajtóosztálya az MTI-t.

A távozó Uj Péter eddigi helyettese 2000 óta dolgozik az Indexnél, 2002-től a politika rovat vezetője, 2006 óta pedig főszerkesztő-helyettes. A szerkesztőségi szavazáson a lap munkatársainak elsöprő többsége őt biztosította a támogatásáról.

Mészáros Zsófi szándéka, hogy az Index több mint tízéves hagyományához hűen továbbra is független, kritikus és szórakoztató újság legyen - zárul a közlemény.

MTI nyomán
  • Igazi ünnep a kulturális intézmények újbóli megnyitása
    Igazi ünnepnek nevezte az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) kultúráért felelős államtitkára szombaton Lakiteleken azt, hogy a koronavírus-járvány enyhülésével újra megnyithatnak a magyarországi közművelődési és kulturális intézmények.
  • Csúfosan leszerepelt a baloldal a járvány alatt
    Csúfosan leszerepelt a baloldal a járvány alatt, kiderült, hogy ha baj van, nem lehet a baloldali pártokra számítani – erről is beszélt Orbán Viktor péntek reggel a rádióban. A WHO éppen egy hete mondta ki, hogy hatásos és biztonságos a Sinopharm vakcina, a baloldali politikusokat azonban a nemzetközi szakértők állásfoglalása sem győzte meg – hangzott el az M1 Híradójában.
  • Karácsony Gergely bejelentkezett
    Karácsony Gergely miniszterelnök-jelöltként elindul az ellenzéki előválasztáson.
MTI Hírfelhasználó