Az egri, Heves megyei MSZP-s pofátlanság határtalanságai
2011. május 17. 15:10

"A legsötétebb időket idéző koncepciós eljárás folyik az előző időszak Heves Megyei Közgyűlése ellen. Le akarják rombolni mindazokat a kiemelkedő eredményeket, a soha nem látott mértékű fejlesztéseket, amelyek az elmúlt 8-12 évben Heves megyében születtek. Szabó Róbertnek, a Heves Megyei Közgyűlés jelenlegi elnökének közleményében szereplő tétel 10 évvel ezelőtti döntés, melyet az egri Markhot Ferenc Kórház és Rendelőintézet vezetése saját hatáskörében hozott meg, azt követően pedig hosszú peres eljárások voltak.  (...)"

(Arról a Markhot Ferenc Kórházról van szó, amelyet az akkori MSZP-s többségű megyei közgyűlés, a kórház tulajdonosa - komoly állami támogatás mellett - szinte szó szerint eladott, ingyen átadott a később csődbe ment kalandor Hospinvestnek. A cég akkor - a megyei közgyűlés hatékony segítségével - kirugdalta a tiltakozó orvosokat, ejtőernyős orvosokkal próbálta pótolta őket. Soós Tamás akkori MSZP-s közgyűlés elnök rendőri segítséggel üldözte a tiltakozó egri polgárokat, előállíttatta, a nyilvános közgyűlésekről a rendőrséggel kivezettette őket, és hasonlóan primitív, hazug nyilatkozatokkal borzolta, próbálta félrevezetni a közvéleményt  /a szerk./.)

Sós Tamás, MSZP-s országgyűlési képviselő, a Heves Megyei Közgyűlés egykori MSZP-s elnöke, mszp.hu
  • A Föld napja
    Az emberiség egész létmódjának kell megváltoznia, ha el akarjuk kerülni a katasztrófát.
  • A teraszok nyitása nem a járvány végét jelenti
    A teraszok nyitása nem a járvány végét jelenti, továbbra is fontos a védelmi és járványügyi intézkedések, valamint a higiénés rendszabályok betartása, a pincéreknek a teraszokon is kötelező lesz a maszkviselet, a vendégeknek csak akkor, ha belépnek a vendégtérbe - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ járványügyi osztályvezetője a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs nevében a csütörtöki online sajtótájékoztatón.
  • Az ország szabadságát jelképezi a megújuló Citadella
    Elkezdődött a Citadella megújítása Budapesten. A hosszú évek óta elzárt és mára lepusztult erőd felújítása 2023-ig tart - közölte a Várkapitányság az MTI-vel csütörtökön.
MTI Hírfelhasználó