Óriási siker: Wolf Kati díjat nyert
Wolf Kati a nemzetközi szavazóoldalakon és az internetes fogadóirodáknál is előkelő helyen áll, de péntek délelőtt még egy díjat is átvehetett.
2011. május 8. 11:00

Wolf Kati ugyan még csak próbál az Eurovíziós Dalfesztiválra, ám máris díjat nyert Düsseldorfban. Az énekesnő egy német rádió elismerését kapta meg, szerintük ugyanis a What about my dreams? című dal a nemzetközi verseny legjobbja - írja a Blikk.

Az X-faktor volt versenyzője egy üvegből készült violinkulcsot kapott elismerésként, miután a német rajongók és rádióhallgatók a magyar dalt választották a legjobbnak az induló szerzemények közül. A megelőlegezett siker miatt óriási nyomást érez magán a kétgyermekes édesanya.

„Már az első próbámon rengeteg újságíró vett részt, nagyon sok interjút adtam az alatt a pár nap alatt, amióta itt vagyunk. Szerda este például a török csapatnak volt egy partija, ott is nagyon sokan fotóztak" - árulta el a Borsnak.

„Arra viszont figyelek, hogy ennek ellenére ne bízzam el magam. Azt hiszem, a szavazók többsége nem látta még a dalom, élőben fog először találkozni vele. Azt persze érzem, hogy nagyon sokat várnak tőlem, emiatt van is rajtam nyomás, de tudom, az a legfontosabb, hogy százötven százalékra teljesítsek - tette hozzá a Szerelem, miért múlsz? / What about my dreams? című slágerével induló énekesnő.

De nemcsak Németországban, hanem Svédországban is siker Wolf Kati dala, hiszen egy svéd televízióműsorban az ottani zenész szakemberekből álló zsűri szintén a magyar versenydalt választotta a legjobbnak.

HVO
  • Most zárnunk kell, hogy húsvétkor nyithassunk
    Most zárnunk kell ahhoz, hogy húsvétkor nyithassunk - mondta a Orbán Viktor pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában. A miniszterelnök hozzátette: "Az biztos, hogy a mostani kéthetes zárással befordultunk a célegyenesbe, most már a vírus elleni háborúnak utolsó szakaszában, a célegyenesben vagyunk.
  • Operatív törzs: 221 ember ellen intézkedtek a maszkviselés elmulasztása miatt
    A maszkviselési kötelezettség figyelmen kívül hagyása miatt csütörtökön 221 esetben intézkedtek a rendőrök - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) szóvivője a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs pénteki online sajtótájékoztatóján.
  • Előrébb az agarakkal!
    A kutyatartásról írt könyvet dr. Simicskó István, a Kereszténydemokrata Néppárt parlamenti frakcióvezetője. A politikus maga is tart kutyát - pumit -, így hozzáértően ajánlja a magyar kutyafajtákat a családok figyelmébe. Elsősorban az erdélyi kopó és a magyar agár megőrzésére kell vigyázni.
MTI Hírfelhasználó