Fél órára elsötétül az MTV
Hétfő este hét óra és fél nyolc között elsötétül a Magyar Televízió képernyője, miután a köztévé jogerősen is elvesztette az ORTT erről szóló határozata miatt indított pert - hangzott el a 180 percben.
2011. március 2. 14:57

A korábbi médiahatóság azért büntette meg az MTV-t, mert a Híradó úgy számolt be egy 16 éves fiú megalázásáról, hogy az érintett azonosítható volt a felvételen, ezzel pedig sérültek személyiségi jogai.

Balogh László, a Közszolgálati Közalapítvány kuratóriumának elnöke az MR1-Kossuth Rádió reggeli műsorában jogosnak nevezte a hatóság álláspontját, „ilyet nem lehet csinálni” – fogalmazott. Balogh László ugyanakkor felhívta a figyelmet, hogy az eset több évvel ezelőtt történt, amikor még Bednárik Imre felelt a Híradóért, a képernyőt azonban most, az átalakuló médiastruktúrában kell elsötétíteni.

Magyar Rádió
  • Tusványos örvényei
    Három év nagy idő, három esztendős szünet nagy hiány. De most végre ismét összejött Tusványos, térségünk mára már talán legfontosabb nyári szellemi műhelye. Összejött és robbant is egy hatalmasat.
  • A szerencsétlen lord major
    A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
MTI Hírfelhasználó