Bizonyíték: A Stop riportere megfigyelte Budai Gyulát
2010. december 13. 21:43

„Szombaton délben a West End bevásárlóközpont munkanaphoz képest zsúfolt, ám a karácsony közelségéhez képest elfogadható képet mutatott. Fotóriporterünk a második emeleten vette észre Budai Gyulát a forgatagban, aki a tömegben is magányos képpel sétált a bevásárló központban.

Az elszámoltatási kormánybiztos, aki Gyurcsány Ferenc, Veres János, Szilvásy György és még ki tudja hány politikai ellenlábasának kérlelhetetlen üldözője alig tűnt ki a tömegből. Öltözékén látszott, hogy telik rá, hogy szabadidejében se tűnjön méltatlannak megbízatásához.

Riporterünk szerint Budai egy zacskóval sétált és könnyedén kitalálható, hogy éppen karácsonyi bevásárlását végezte. Hogy a zacskójába a családnak vásárolt ajándékok mellett lapult-e bilincs, az nem derült ki.”

stop.hu
Címkék:
  • Tusványos örvényei
    Három év nagy idő, három esztendős szünet nagy hiány. De most végre ismét összejött Tusványos, térségünk mára már talán legfontosabb nyári szellemi műhelye. Összejött és robbant is egy hatalmasat.
  • A szerencsétlen lord major
    A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
MTI Hírfelhasználó