Hétfő estig nem várható havazás
Hétfő estig nem várható országos havazás, de a keleti régiókban pár centiméter friss hó hullhat, napközben is többnyire fagypont alatt marad a hőmérséklet.
2010. december 12. 16:04

Reisz András, az Országos Meteorológia Szolgálat meteorológusa elmondta, az ország keleti részén fordulhat elő ismétlődő jelleggel havazás, de nagy mennyiségű hóra nem számítanak, 2-8 centiméter friss hó hullhat. Az ország többi részén futó hózápor alakulhat csak ki, amely friss hóréteget többnyire nem eredményez, 1-2 centi friss hó lehet csak átmenetileg. Ónos eső nem várható, ahol most eső esik, ott valószínűleg hózáporok alakulnak ki - mondta.

A hőmérséklet alig lesz fagypont felett, hétfő hajnalban mínusz 2 és mínusz 7, hétfőn napközben mínusz három, plusz 1 fok várható.

MTI nyomán
  • Pilinszky megmutatta az istenkereső utat
    Pilinszky megmutatta másoknak azt az istenkereső utat, amit ő folyamatosan újra és újra járt - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériuma parlamenti államtitkára a Pilinszky János születésének 100. évfordulójára készült dombormű avatásán szombaton Gárdonyban.
  • Így működik a Városházán a jutalékos rendszer
    Elemzők úgy látják: maffiaszerű módszerekkel osztják vissza a pénzeket a Városházán. Az elmúlt hetekben egymás után láttak napvilágot az újabb részletek.
  • Nincs klímavészhelyzet
    Clintel.org: Nincs klímavészhelyzet. Nincs tehát ok pánikra és ijesztgetésre. Erőteljesen ellenezzük a „2050-ig nettó nulla CO2” stratégiát, mert káros és irreális. A csökkentés (mitigáció) helyett az alkalmazkodás (adaptáció) részesítendő előnyben; az adaptáció az okoktól függetlenül mindenkor működőképes.
MTI Hírfelhasználó