Amikor bepózol a rendőrnő - képriport
Pelenkát áruló automata, vagány katonalányok és pózoló rendőrnő is látható a képriportunkban, amely brit érdekességeket kínál olvasóinknak.
2010. szeptember 5. 08:28

London és egyáltalán Anglia sokszínűségével, ugyanakkor megkérdőjelezhetetlen hagyománytiszteletével találkoztunk, amikor felkerestük a szigetországot. Fényképeinken látszik, hogy a nem is olyan nagyon távoli ország mennyimindenben más, mint hazánk. Nem csak arról van szó, hogy a magyar közterek "szárnyas patkányai" mellett aranyos mókusokkal is találkozhatunk, hanem arról is, hogy a gyerekes családok által gyakran látogatott múzeumokban, például pelenka-automatákat találtunk, ahol kis tó van, ott használhatóak és bérelhetőek a kis csónakok és nem derogál a helyi lakosoknak elegánsan jómódú üzletemberek cipőit - borsos áron - kitisztítani autcai látványosságként.

Képriportunk megtekintéséhez kattintson az alábbi képre!

gondola - P. András
  • A szerencsétlen lord major
    A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
  • A kormány a helyén van
    Vannak mondatok a történelemben, amelyek az időből kiszakadva és felemelkedve örök életet élnek. Az ókori Rómától az angol és a francia történelmen át egészen a mai históriáig tudunk ezekről. Nekünk is van ilyen.
MTI Hírfelhasználó