"Orbán forradalma címmel írnak" a FAZ-ban - a Bauer Tamás
2010. augusztus 14. 17:50

"Úgy tűnik, hogy Orbán és a Fidesz számára a hatalom nem a jó politika eszköze, hanem puszta öncél. Ennek alapján fölmerül a kérdés, mikor fognak reagálni Európa demokratái - főleg az Európai Néppárt, amelynek a Fidesz is tagja - arra, hogy a Európai Unió egyik tagországában igen rövid időn belül lerombolják a demokráciát."

fn.hu
  • Vadászati expó: másfél millió fölött az összlátogatottság
    A központi helyszínen, a Hungexpon 616 ezren látták az "Egy a Természettel" Vadászati és Természeti Világkiállítás tárlatát, ezzel együtt másfél millió fölött van a programsorozat összlátogatottsága - mondta Kovács Zoltán, a világkiállítás lebonyolításáért felelős kormánybiztos a keddi sajtóbeszélgetésen Budapesten.
  • Álcivil szervezetek önkénye rombolja a jogállamot
    „Nem lehet a jogállamot jogellenes eszközökkel védeni, nem lehet az értékeket az értékek megsértésével védeni" - fogalmazott Varga Judit miniszter.
  • Európa sokszínűségének alapja a nemzeti identitás
    Kövér László: „Mi, magyarok, és az európai emberek elsöprő többsége nem posztkeresztény és posztnemzeti birodalmi jövőt akar magának és utódainak, hanem hagyományaikra és kultúrájukra támaszkodó nemzetek szuverén államainak együttműködése révén megerősödő Európában szeretne élni."
MTI Hírfelhasználó