Szétvert egy egész városrészt a jégeső Őriszentpéteren
Harminc ház károsodott Őriszentpéter baksaszeri városrészében a péntet esti viharban. A tyúktojás méretű jégdarabok három házban komolyabb károkat is okoztak - értesült a HavariaPress.
2010. július 24. 13:25

Vihar tombolt péntek este Őriszentpéteren. A tyúktojás méretű jégdarabok harminc házat rongáltak meg, három ház tetejében komolyabb kárkok keletkeztek. A viharos erejű szél fákat döntött ki, amik elektromos vezetékekre dőltek, igy jelenleg áram sincs a település egy részén. A tűzoltók a kidőlt fákat vágják le a vezetékekről, és a házak tetejét fóliázzák, mert reggel óta folyamatosan esik az eső, és a már így ís átázott tetők nem tudják a házon kívül tartani a csapadékot. A szigetelőanyagot a helyi tüzéptelep és iparcikk bolt biztosította az önkörmányzat részére.

  • A nyugat-európai liberálisok vallása a hungarofóbia
    Annyira nem bigottak, hogy ezért a vallásért Husz Jánosként a máglyára menjenek. Nem akarnak mártírok lenni, noha a mártír legyőzhetetlen ellenfél. Az ő vallásuk másról szól. Vallásuk másik fontos rítusa ugyanis: sorakozás a kasszánál.
  • Horror bohózat a párizsi ügyészségen
    Noha maguk a rendőrök sem mernek behatolni a város jó néhány területére, az ügyészség egy sokkal súlyosabb bűncselekménnyel foglalkozik: a német WDR köztelevízió 37 éves munkatársa szerint Giscard d'Estaing a párizsi irodájában rögzített interjú során háromszor is megérintette a fenekét.
MTI Hírfelhasználó