Sírni csak a győztesnek szabad - smárolni meg pláne!
Iker Casillas élő adásban csókolta meg barátnőjét, a riporterként őt kérdező Sara Carbonerót. A győztes azt csinál, amit akar...
2010. július 12. 18:36

Iker Casillasa spanyolok csapatkapitánya a döntőt eldöntő gól megszerzése után elsírta magát, és az öröm és a rendkívüli megrendülés jeleit mutatta. Így kapta mikrofonvégre barátnője.

„Nagyon boldog vagyok. Megérdemeltük ezt a sikert. Szeretném megköszönni a támogatást a szüleimnek, a testvéremnek" - mondta Iker Casillas a meccs lefújása után barátnőjének, a Telecinco riporterének, Sara Carbonerónak nyilatkozva.

Itt abbahagyta a spanyol együttes csapatkapitánya, elérzékenyült, majd el is mosolyodott. A barátnő a meccsre terelte volna a szót, ám Casillas csak annyit mondott: "Nem, most ezt akarom tenni", és élő adásban megcsókolta, majd távozott.

A San Ikernek becézett játékos 433 percen keresztül nem kapott gólt a világbajnokságon, és a torna legjobb kapusának is megválasztották. A veteránnak számító portás ezzel a meccsel már mindent megnyert, amit csak futballista megnyerhet.

 

 

InfóRádió
 • Kártérítést a hungarocídiumért
  Vétkesek közt cinkos, aki néma – idézhetnénk Babitsot, de Brüsszelben ez is kárörvendő röhögést váltanak ki az ottani rasszista hungarofóbokból. Ezért is kell kártérítést követelnünk, tehát követelnünk kell a kártérítést a hungarocídiumért.
 • „Késelés történt, agyonlőtték a gyanúsítottat”
  A „politikai korrektség” pszichoterrorja hatott. Egy újságíró agya áldozatul esett: meghibbant attól a megfeleléskényszertől, amelyet környezete kialakított benne. Nem merte leírni azt, hogy a tettes, a bűnöző, a terrorista.
 • Semjén: Mindszenty József életpéldája erkölcsi iránytű
  Mindszenty József hercegprímás, szent életű és vértanúsorsú bíboros életpéldája erkölcsi iránytű volt életében és napjainkban is az - hangoztatta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes csütörtökön Zalaegerszegen, a Göcseji Múzeum új épületszárnyának alapkőletételi ünnepségén.
 • Áder: jól kezeltük a járványt
  Magyarország és Szlovénia a lakosságszámához viszonyítva a legjobban teljesítők közé tartozik az Európai Unióban a koronavírus-járvány kezelésében, mind a megbetegedések, mind az elhalálozások alacsony száma alapján - mondta Áder János köztársasági elnök csütörtökön Budapesten.
 • A demokraták nagy novemberi szocialista forradalmat álmodnak
  Szocialista forradalomra készül a Demokrata Párt, írja új könyvében a jobboldali Breitbart szerkesztője. Joel Pollak szerint az utcai zavargások csak az első lépései annak a folyamatnak, amivel Trump ellenzéke magához ragadná a hatalmat.
MTI Hírfelhasználó