Vb-2010: 3 millió szurkoló a helyszínen
A keddi Hollandia-Uruguay elődöntővel bezárólag 2,997 millió szurkoló látta a helyszínen a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság mérkőzéseit, így szerdán a Németország-Spanyolország mérkőzésen a nézettség átlépi a 3 milliós határt.
2010. július 7. 15:26

A nemzetközi szövetség (FIFA) szerdai közlése szerint az eddigi 61 meccsen 49,134 fő volt az átlagnézőszám, s már biztos, hogy ez lesz minden idők harmadik leglátogatottabb tornája. "Csupán harmadszor fordul elő, hogy hárommilliónál több helyszíni szurkolója lesz a világbajnokságnak, ez óriási siker" - áradozott Nicolas Maingot, a FIFA szóvivője.

A legtöbben az 1994-es, Egyesült Államokban rendezett tornát látták, ahol összesen 3,59 millióan voltak kíváncsiak a meccsekre, második a négy évvel ezelőtti, németországi esemény 3,36 millió nézővel.

MTI nyomán
 • Kártérítést a hungarocídiumért
  Vétkesek közt cinkos, aki néma – idézhetnénk Babitsot, de Brüsszelben ez is kárörvendő röhögést váltanak ki az ottani rasszista hungarofóbokból. Ezért is kell kártérítést követelnünk, tehát követelnünk kell a kártérítést a hungarocídiumért.
 • „Késelés történt, agyonlőtték a gyanúsítottat”
  A „politikai korrektség” pszichoterrorja hatott. Egy újságíró agya áldozatul esett: meghibbant attól a megfeleléskényszertől, amelyet környezete kialakított benne. Nem merte leírni azt, hogy a tettes, a bűnöző, a terrorista.
 • Semjén: Mindszenty József életpéldája erkölcsi iránytű
  Mindszenty József hercegprímás, szent életű és vértanúsorsú bíboros életpéldája erkölcsi iránytű volt életében és napjainkban is az - hangoztatta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes csütörtökön Zalaegerszegen, a Göcseji Múzeum új épületszárnyának alapkőletételi ünnepségén.
 • Áder: jól kezeltük a járványt
  Magyarország és Szlovénia a lakosságszámához viszonyítva a legjobban teljesítők közé tartozik az Európai Unióban a koronavírus-járvány kezelésében, mind a megbetegedések, mind az elhalálozások alacsony száma alapján - mondta Áder János köztársasági elnök csütörtökön Budapesten.
 • A demokraták nagy novemberi szocialista forradalmat álmodnak
  Szocialista forradalomra készül a Demokrata Párt, írja új könyvében a jobboldali Breitbart szerkesztője. Joel Pollak szerint az utcai zavargások csak az első lépései annak a folyamatnak, amivel Trump ellenzéke magához ragadná a hatalmat.
MTI Hírfelhasználó