Így küzdenek a gátakon Borsodban-képriport
Sajóecseg, Edelény, Boldva, ahol vagy a Sajó, vagy az Ördög-patak veszélyezteti az emberek életét és vagyonukat. Le a kalappal az árral küzdők előtt. Ezzel a képriporttal emeljük meg kalapunkat előttük.
2010. május 19. 15:20

Az alsó képre kattintva megtekinthet az OrientPress Hírügynökség képriportját az árvíz elleni küzdelemről, a védekezésről és a borsodi mindennapokról.

gondola - OrientPress Hírügynökség
  • Így működik a Városházán a jutalékos rendszer
    Elemzők úgy látják: maffiaszerű módszerekkel osztják vissza a pénzeket a Városházán. Az elmúlt hetekben egymás után láttak napvilágot az újabb részletek.
  • Nincs klímavészhelyzet
    Clintel.org: Nincs klímavészhelyzet. Nincs tehát ok pánikra és ijesztgetésre. Erőteljesen ellenezzük a „2050-ig nettó nulla CO2” stratégiát, mert káros és irreális. A csökkentés (mitigáció) helyett az alkalmazkodás (adaptáció) részesítendő előnyben; az adaptáció az okoktól függetlenül mindenkor működőképes.
  • Az EU-ban egy szűk kör kezében van a valódi hatalom
    „Az európai intézmények működése a gyakorlatban meglehetősen különbözik attól, amit a szerződésekben vagy a könyvekben olvashatunk" - jelentette ki Trócsányi László. Rámutatott, hogy az Európa Parlamentben elvileg ugyan minden tagállam egyenlő, de . "a valódi hatalom egy szűk kör kezében van", s a döntések meghozatala "zárt ajtók mögött történik".
MTI Hírfelhasználó