A MSZP benyelné az egész politikai szférát
Halálsikolyhoz hasonlatos választási hirdetést tett közzé az MSZP. Üzenete: ők mindenki helyett és nevében akarnak lenni – a Fidesz ellen.
2010. április 20. 21:06

Kétségbeesett halálsikoly az MSZP választási hirdetése a nagy példányszámú bulvársajtóban. Üzenete: ők mindenki helyett és nevében akarnak lenni – a Fidesz ellen.

Kék az SZDSZ-nek, sötétzöld az MDF-nek, piros a szocdemeknek, halványzöld az LMP-nek. Van itt minden, mint a búcsúban. Kisebb és nagyobb nagybetűk orgiája, amelynek – nem a szövegkép zavarossága miatt nem egyből megfejthető – üzenete, hogy a múltkor még nem igazán demokratikus LMP nevét arra fordítják le: Orbán megállítása = más politika.

Holott az elmúlt nyolc év politikájának ez volt a veleje. Orbán megállítására hazudtak 2006-ban, Orbán megállítására mozgósítottak telefonos eszközrendszerrel 2002-ben. Gyurcsány Ferenc ötödfél éves országlása (mint egész személyisége) az Orbán-fóbiáról szólt.

És most arra kérnek mindenkit, hogy az MSZP-t támogassák, Orbán megállításában.

A társadalom viszont, úgy fest a szavazási eredményből, éppen ebből nem kér tovább.

Ha az MSZP Orbán megállítása helyett például az államadósság vagy a korrupció megállításával foglalkozott volna, akkor most nem kellene sikoltoznia.

Ny. J.
  • Demokráciaexport után iszlámexport várható világszerte
    Dinamikus Egyesült Államokra lenne szükség. Ehhez képest a jelenlegi elnök csupán egy videóüzenetben emlékezett meg a húsz évvel ezelőtti tragédiáról. Mert így nem veszítette el a beszéd fonalát. Nem tévesztette össze az országokat. Vagy ne adj Isten, nem aludt el.
  • Átadták az újjáépült Lovardát a budai Várban
    Ünnepélyes keretek között átadták az újjáépült Lovardát a Budavári Palotanegyedben pénteken, a kulturális örökség napjai rendezvénysorozat országos megnyitóján, amelyen bejelentették a szellemi kulturális örökség nemzeti jegyzékének új elemeit is.
  • Tehetséggel, akarattal és hittel sikeres lesz az újrakezdés
    Ésszel, tehetséggel, akarattal és hittel "nemcsak a járványt győzzük le, de az újrakezdés sikere sem marad el" - hangoztatta a köztársasági elnök pénteken Budapesten, amikor a Sándor-palotában fogadta a Magyarország Barátai Alapítvány tagjait.
MTI Hírfelhasználó