Feljelentették Bencze Józsefet is
Nemcsak a budapestit, az országos rendőrfőkapitányt is feljelentették a BRFK megbízási szerződései miatt a Központi Nyomozó Főügyészségen.
2010. április 8. 11:56

A Népszabadság a birtokába jutott iratok alapján arról ír: a bejelentők szerint Bencze József tudott a budapesti polgárőrség elnökének megbízási szerződéséről a BRFK-val, mégsem tett semmit. A tanácsadói szerződés miatt az ügyészség már elrendelte a nyomozást hűtlen kezelés gyanújával, ismeretlen tettes ellen. Tóth Gábor Budapest rendőrfőkapitánya a személye elleni támadásnak tartja a feljelentést.

HírTV
  • A magyarok mindig rendes feltámadásra várnak
    "Mi, magyarok mindig rendes feltámadásra várunk", ez pedig csak akkor van, ha saját erőnkből tudjuk elhárítani a fenyegető veszélyt vagy saját erőnkből tudunk változtatni a sorsunkon - jelentette ki az Országgyűlés elnöke pénteken az Országházban rendezett Petneházy történelmi konferencián.
  • Az őszödi beszéd után megverték az embereket
    Orbán Viktor miniszterelnök a közrádióban az őszödi beszédet „dermesztő pillanatnak" nevezve a magyar politikában azt mondta: ijesztő dolog, hogy aki ezt az egész helyzetet előidézte, a beszédet elmondta, becsapta az embereket, hazugsággal került kormányra, elvette az emberek pénzét, majd csődbe vitte az országot még ma is a baloldal vezetője.
  • RMDSZ-kongresszus Marosszentgyörgyön
    A nemzeti identitás a legfontosabb közösségszervező szervező elv - hangoztatta Kelemen Hunor szövetségi elnök pénteken Marosszentgyörgyön, az RMDSZ 15. kongresszusán.
MTI Hírfelhasználó