Ezért lett öngyilkos Daróczi Dávid?
Bár se hivatalos, se a családtól származó magyarázat nincs, a legújabb tények adhatnak némi támpontot.
2010. április 5. 11:58

Orvosilag diagnosztikált lelki betegsége volt - tudta meg a NOL.hu Daróczi Dávid baráti köréből. A betegség miatt kezelés alatt is állt.Az RTL Klub késő esti híradója szerint Daróczi súlyos depresszióval küszködött.

A TV2 honlapja arról is beszámol, hogy egy csütörtöki rádióinterjút is lemondott az egykori szóvivő, mivel betegen feküdt otthon. A TV2 Tények című műsora pedig azt közölte, hogy a volt kormányszóvivő épp a betegsége miatt lakott átmenetileg Batiz András - ugyancsak volt kormányszóvivő - budapesti, Andrássy úti lakásában.

Batiz András egyébként Daróczi Dávid sógora és üzlettársa is volt.

hetivalasz.hu
  • Jogi bástyákkal is védeni kell a család intézményét
    Vejkey Imre: Minket azért akarnak kiközösíteni, mert megvédjük a családokat és a gyermekeket, mert nem engedjük a család relativizálását! Egyetértünk Ferenc pápával, aki budapesti látogatása során búcsúzóul azt üzente a magyaroknak és az egész világnak, hogy „a család apából, anyából és gyermekekből áll, pont”.
  • Megújul a pápai katolikus nagytemplom
    Jövő tavasszal megkezdődik a pápai katolikus nagytemplom megújítása. Elsőként a templom külseje újul meg, a tervek szerint 2023 tavaszára - közölte a Veszprémi Főegyházmegye érseke kedden a Veszprém megyei településen.
  • Bethlen István országépítő munkája
    Meggyőződésem, hogy Bethlen Istvánnak és kormányának évtizedeken át méltatlanul zárójelbe tett, sőt, elhazudott országépítő munkája hasznos válaszokat adhat azokra a kérdésekre is, amelyekkel saját korunk kihívásai szembesítenek bennünket - fogalmazott Orbán Viktor miniszterelnök a Bethlen-kormány megalakításának 100. évfordulója alkalmából szervezett keddi konferenciára írt köszöntőjében.
MTI Hírfelhasználó