Daróczi: „Véget vetek az ügynek!"
2010. április 5. 09:47

A Vasárnapi Blikk információi szerint Daróczi nemrég költözött a belvárosi lakásba, amit azért bérelt Batiztól, mert a saját otthonát eladta egy barátjának, Claudiától pedig költöznie kellett. Daróczi még a holmiját sem pakolta ki, azok dobozokban álltak a szobában. A helyszínen kedélyjavító gyógyszereket találtak, ám hogy ezekből mennyit vett be az öngyilkosság előtt, azt csak a boncolás tudja megállapítani. Úgy tudjuk, utolsó napján az egykori kormányszóvivő e-mailt küldött a barátainak, amelyben közli, hogy „véget vet az ügynek". Az ismerősök az üzenet elolvasása után kezdték el kétségbeesve keresni Daróczit, ám nem értek oda időben.

  • Jogi bástyákkal is védeni kell a család intézményét
    Vejkey Imre: Minket azért akarnak kiközösíteni, mert megvédjük a családokat és a gyermekeket, mert nem engedjük a család relativizálását! Egyetértünk Ferenc pápával, aki budapesti látogatása során búcsúzóul azt üzente a magyaroknak és az egész világnak, hogy „a család apából, anyából és gyermekekből áll, pont”.
  • Megújul a pápai katolikus nagytemplom
    Jövő tavasszal megkezdődik a pápai katolikus nagytemplom megújítása. Elsőként a templom külseje újul meg, a tervek szerint 2023 tavaszára - közölte a Veszprémi Főegyházmegye érseke kedden a Veszprém megyei településen.
  • Bethlen István országépítő munkája
    Meggyőződésem, hogy Bethlen Istvánnak és kormányának évtizedeken át méltatlanul zárójelbe tett, sőt, elhazudott országépítő munkája hasznos válaszokat adhat azokra a kérdésekre is, amelyekkel saját korunk kihívásai szembesítenek bennünket - fogalmazott Orbán Viktor miniszterelnök a Bethlen-kormány megalakításának 100. évfordulója alkalmából szervezett keddi konferenciára írt köszöntőjében.
MTI Hírfelhasználó