Kinek az érdeke fiataljaink droghalála?
2009. december 3. 08:46

Kábítószer-túladagolás miatt meghalt egy fiatalember vasárnap hajnalban Szekszárdon, miután egy diszkóban rosszul lett - közölte a rendőrség a hétvégén. A 28 éves dunafalvi lakos a szekszárdi sportcsarnokban tartott diszkóban esett össze.

Évente hozzávetőleg harminc ilyen hír fogalmazódik meg hazánkban.

A mentők a fiatalembert a szekszárdi kórházba szállították, ott később elhunyt. Az orvosi szakvélemény szerint a férfi halálát kábítószer-túladagolás okozta. Az elhunytnál marihuánát és kábítószergyanús fehér port találtak.

Életerős magyar fiatalemberek esnek a drogmaffia áldozatává. A rendőrség ezzel foglalkozó szervezetei hatalmas erőfeszítéseket tesznek a bűnözők elfogására, gyakran sikerrel. A nyomozók száma azonban – elsősorban az állami költségvetés rogyadozása miatt – korlátos.

Azok a rendőrök, akik a drogmaffiával foglalkoznak, önmagukat és gyermekeiket is a lehető legtávolabb tartják a kábítószerezéstől. Ők valóban tudják, mit okoz a marihuána, a kokain, a heroin. Nekik hiába hazudoznak a kábítószer „liberalizásáért” harcoló, valószínűleg nagyrészt a drogmaffia által lefizetett szerzetek. Tudják, hogy a „kapu”, amelyet az „enyhe” kábítószerekkel feszegetnek, a kemény drogokra nyílik.

Az Unió egyik tagállamában a parlamentbe is bejutott olyan párt, amelyik a drogok „liberalizálásáért” viaskodik. Kifinomított populizmussal bolondítják a társadalmat, „maradinak” címkézve azokat, akik védik fiataljainkat a maffia támadásától, és „haladónak, felvilágosultnak” hazudva azokat, akik odalökik az alvilágnak az ifjabb nemzedékeket.

Őket is a maffia fizeti?

Tulajdonképpen ez másodlagos. Amit elsődlegesen tudatosítani kell: a maffia fényűzően él a drogterjesztésből. Villákban híznak, sportkocsikban bőszen száguldoznak vezérei. Hogy ezt tehessék, nyomorba taszítanak jobb sorsra érdemes családokat. És tragédiákat is okoznak. „Kábítószer-túladagolás miatt meghalt egy fiatalember vasárnap hajnalban Szekszárdon… Az orvosi szakvélemény szerint halálát kábítószer-túladagolás okozta.”

Egy magyar fiatallal kevesebb. Évente mintegy harmincan jutnak a másvilágra túladagolás miatt. Belőlük már nem lesznek családapák, nem nevelnek gyerekeket az országnak. A folyamat következménye egyértelmű.

Kiknek az érdeke?

Hortolányi Dénes
  • háttérZay
    Bogár László: Magyarországon a globális SZDSZ lokális ügynökhálózata már a hatvanas években elkezdte belső hatalmi struktúrájának a felépítését, amit szimbolikusan az is jelez, hogy az 1966 és 1968 között elindított, a gazdasági mechanizmus reformja nevű akciósorozatuk két meghatározó személyisége az a Nyers Rezső és Tardos Márton volt.
  • A római parlamentben megbukott az LMBTQ-törvény
    Az örök városban üdvrivalgással fogadták a hazafias pártok képviselői az olasz parlament felsőházában tartott szerdai szavazás eredményét, amely elvetette az LMBTQ-jogok bővítését.
  • Birodalmi téboly: az EU büntetést rótt ki Lengyelországra
    Az Európai Unió Bírósága július közepén úgy döntött, hogy a bírói jogsértések kiküszöbölésére létrehozott lengyel fegyelmi kamara nem egyeztethető össze az uniós joggal, továbbá veszélyezteti az igazságszolgáltatás függetlenségét. Az uniós bírói testület elrendelte a kamara működésének felfüggesztését is, míg az Európai Bizottság szankciókat helyezett kilátásba, amennyiben Varsó nem hajtja végre az ítéletet.
MTI Hírfelhasználó