Kinek az érdeke fiataljaink droghalála?
2009. december 3. 08:46

Kábítószer-túladagolás miatt meghalt egy fiatalember vasárnap hajnalban Szekszárdon, miután egy diszkóban rosszul lett - közölte a rendőrség a hétvégén. A 28 éves dunafalvi lakos a szekszárdi sportcsarnokban tartott diszkóban esett össze.

Évente hozzávetőleg harminc ilyen hír fogalmazódik meg hazánkban.

A mentők a fiatalembert a szekszárdi kórházba szállították, ott később elhunyt. Az orvosi szakvélemény szerint a férfi halálát kábítószer-túladagolás okozta. Az elhunytnál marihuánát és kábítószergyanús fehér port találtak.

Életerős magyar fiatalemberek esnek a drogmaffia áldozatává. A rendőrség ezzel foglalkozó szervezetei hatalmas erőfeszítéseket tesznek a bűnözők elfogására, gyakran sikerrel. A nyomozók száma azonban – elsősorban az állami költségvetés rogyadozása miatt – korlátos.

Azok a rendőrök, akik a drogmaffiával foglalkoznak, önmagukat és gyermekeiket is a lehető legtávolabb tartják a kábítószerezéstől. Ők valóban tudják, mit okoz a marihuána, a kokain, a heroin. Nekik hiába hazudoznak a kábítószer „liberalizásáért” harcoló, valószínűleg nagyrészt a drogmaffia által lefizetett szerzetek. Tudják, hogy a „kapu”, amelyet az „enyhe” kábítószerekkel feszegetnek, a kemény drogokra nyílik.

Az Unió egyik tagállamában a parlamentbe is bejutott olyan párt, amelyik a drogok „liberalizálásáért” viaskodik. Kifinomított populizmussal bolondítják a társadalmat, „maradinak” címkézve azokat, akik védik fiataljainkat a maffia támadásától, és „haladónak, felvilágosultnak” hazudva azokat, akik odalökik az alvilágnak az ifjabb nemzedékeket.

Őket is a maffia fizeti?

Tulajdonképpen ez másodlagos. Amit elsődlegesen tudatosítani kell: a maffia fényűzően él a drogterjesztésből. Villákban híznak, sportkocsikban bőszen száguldoznak vezérei. Hogy ezt tehessék, nyomorba taszítanak jobb sorsra érdemes családokat. És tragédiákat is okoznak. „Kábítószer-túladagolás miatt meghalt egy fiatalember vasárnap hajnalban Szekszárdon… Az orvosi szakvélemény szerint halálát kábítószer-túladagolás okozta.”

Egy magyar fiatallal kevesebb. Évente mintegy harmincan jutnak a másvilágra túladagolás miatt. Belőlük már nem lesznek családapák, nem nevelnek gyerekeket az országnak. A folyamat következménye egyértelmű.

Kiknek az érdeke?

Hortolányi Dénes
  • Jogi bástyákkal is védeni kell a család intézményét
    Vejkey Imre: Minket azért akarnak kiközösíteni, mert megvédjük a családokat és a gyermekeket, mert nem engedjük a család relativizálását! Egyetértünk Ferenc pápával, aki budapesti látogatása során búcsúzóul azt üzente a magyaroknak és az egész világnak, hogy „a család apából, anyából és gyermekekből áll, pont”.
  • Megújul a pápai katolikus nagytemplom
    Jövő tavasszal megkezdődik a pápai katolikus nagytemplom megújítása. Elsőként a templom külseje újul meg, a tervek szerint 2023 tavaszára - közölte a Veszprémi Főegyházmegye érseke kedden a Veszprém megyei településen.
  • Bethlen István országépítő munkája
    Meggyőződésem, hogy Bethlen Istvánnak és kormányának évtizedeken át méltatlanul zárójelbe tett, sőt, elhazudott országépítő munkája hasznos válaszokat adhat azokra a kérdésekre is, amelyekkel saját korunk kihívásai szembesítenek bennünket - fogalmazott Orbán Viktor miniszterelnök a Bethlen-kormány megalakításának 100. évfordulója alkalmából szervezett keddi konferenciára írt köszöntőjében.
MTI Hírfelhasználó