Gyurcsány, a szókimondó rapper – hallgassa meg!
Több zenemű is született Gyurcsány Ferenc balatonöszödi beszédéből, de a gondola.hu kutatócsapata rátalált a legtartalmasabbra. Az itt letölthető anyag a legfrissebb gyümölcs, mely a miniszterelnök agyának veteményes kertjéből végül szárba szökkent.
2006. szeptember 22. 13:45
Ő, a nagy táncos, mindenki Fletója, az igaztalan kampányban győzedelmeskedő nagy vörös vezér, avagy a Szemlőhegyi úti milliomoscsemete elbűvölő hangjával a popszakmában is felérhet a csúcsra. Ha hisz még valaki neki...

Vigyázat! Szókimondó szöveg! Kizárólag 18 éven felülieknek!

A "Böszmemix"-et innen töltheti le: http://gondola.hu/media/gyurcsanydalFM.mp3

gondola
Címkék:
  • A magyarok mindig rendes feltámadásra várnak
    "Mi, magyarok mindig rendes feltámadásra várunk", ez pedig csak akkor van, ha saját erőnkből tudjuk elhárítani a fenyegető veszélyt vagy saját erőnkből tudunk változtatni a sorsunkon - jelentette ki az Országgyűlés elnöke pénteken az Országházban rendezett Petneházy történelmi konferencián.
  • Az őszödi beszéd után megverték az embereket
    Orbán Viktor miniszterelnök a közrádióban az őszödi beszédet „dermesztő pillanatnak" nevezve a magyar politikában azt mondta: ijesztő dolog, hogy aki ezt az egész helyzetet előidézte, a beszédet elmondta, becsapta az embereket, hazugsággal került kormányra, elvette az emberek pénzét, majd csődbe vitte az országot még ma is a baloldal vezetője.
  • RMDSZ-kongresszus Marosszentgyörgyön
    A nemzeti identitás a legfontosabb közösségszervező szervező elv - hangoztatta Kelemen Hunor szövetségi elnök pénteken Marosszentgyörgyön, az RMDSZ 15. kongresszusán.
MTI Hírfelhasználó