Medgyessy foglaljon állást! - ha hazatér thaiföldi szilveszteréről...
A Fidesz - Magyar Polgári Szövetség Kulturális Tagozatának Elnöke tisztelettel megkéri Medgyessy Pétert, hogy felelős vezetőhöz méltóan emeljen szót és lépjen fel határozottan akkor, amikor a magyar médiában emberek kiirtásáról beszélnek.
2003. december 30. 19:49
Ilyen eset a Magyar Köztársaság történetében eddig még nem volt!

Medgyessy Péter foglaljon szilárdan állást a Tilos Rádió uszító, és emberileg elfogadhatatlan műsoraival szemben, ahol trágár módon, rendre megsértik személyek, csoportok, vallási felekezetek méltóságát.

Nem megengedhető, hogy visszaélve a szólásszabadság adta lehetőségekkel, Demszky Gábor kedvenc rádiója viszályt szítson jóérzésű emberek, politikai csoportok, vagy vallási felekezetek között. Emberek bármely csoportjának kiirtására való felszólítás olyan probléma, amely a társadalomban tovább élhet, és újabb súlyos helyzeteket teremthet amennyiben az ország vezetői ezt nem veszik komolyan.

Helyesnek tartja-e Medgyessy Péter, hogy a Tilos Rádió továbbra is állami támogatásban részesüljön? Fontosnak tartja-e a kormány, hogy az MSZP, és az SZDSZ kurátorai továbbra is szavazatukkal támogassák a rádió működését?

Tisztelettel kérjük a Magyar Kormányt és Demszky Gábor Főpolgármestert, hogy fontolják meg, a továbbiakban is kívánják-e pénzzel, vagy erkölcsileg támogatni egy olyan rádió működését, amely viszályt szít, és árkot ás a társadalom bizonyos csoportjai között.

Pálinkás József

gondola
Címkék:
  • Demokráciaexport után iszlámexport várható világszerte
    Dinamikus Egyesült Államokra lenne szükség. Ehhez képest a jelenlegi elnök csupán egy videóüzenetben emlékezett meg a húsz évvel ezelőtti tragédiáról. Mert így nem veszítette el a beszéd fonalát. Nem tévesztette össze az országokat. Vagy ne adj Isten, nem aludt el.
  • Átadták az újjáépült Lovardát a budai Várban
    Ünnepélyes keretek között átadták az újjáépült Lovardát a Budavári Palotanegyedben pénteken, a kulturális örökség napjai rendezvénysorozat országos megnyitóján, amelyen bejelentették a szellemi kulturális örökség nemzeti jegyzékének új elemeit is.
  • Tehetséggel, akarattal és hittel sikeres lesz az újrakezdés
    Ésszel, tehetséggel, akarattal és hittel "nemcsak a járványt győzzük le, de az újrakezdés sikere sem marad el" - hangoztatta a köztársasági elnök pénteken Budapesten, amikor a Sándor-palotában fogadta a Magyarország Barátai Alapítvány tagjait.
MTI Hírfelhasználó