A Fidesz a Tilos Rádióról
A Fidesz felszólítja az Országos Rádió és Televízió Testületet, hogy azonnal hallgattassa el a Tilos Rádiót - írja a Fidesz-MPSZ.
2003. december 25. 23:18
A Fidesz - Magyar Polgári Szövetség Országos Elnöksége a gyűlölet rádiójának nevezte a Tilos Rádiót, hangsúlyozva: Magyarországon nem működhet egy olyan rádió, különösen nem állami támogatással, amely folyamatosan megsérti vallásos emberek millióit.

Szenteste minden határt túlléptek a rádió műsorvezetői. „Karácsonykor, a szeretet ünnepén, trágár szavak kíséretében ismét gyűlölködve uszítottak, majd egyikük közölte, hogy "kiirtanám az összes keresztényt'".

„Egyetlen népcsoportra, egyetlen vallási vagy más közösségre vonatkoztatva sem megengedhetőek ilyen kijelentések a magyar médiában” – írja a párt a közleményében.

MTI nyomán
Címkék:
 • Tusványos örvényei
  Három év nagy idő, három esztendős szünet nagy hiány. De most végre ismét összejött Tusványos, térségünk mára már talán legfontosabb nyári szellemi műhelye. Összejött és robbant is egy hatalmasat.
 • A szerencsétlen lord major
  A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
 • Az év vége előtt lezárulhat a feltételességi eljárás
  Ha a kormány az általa tett vállalásokat teljesíti, akkor a feltételességi eljárás még az év vége előtt lezárulhat és Magyarország forrásvesztés nélkül léphet át a 2023-as esztendőbe - mondta az igazságügyi miniszter az Európai Bizottsággal való megegyezés érdekében szükséges, az európai uniós költségvetési források felhasználásának ellenőrzéséről szóló törvényjavaslatok parlamenti vitájában, hétfőn este.
 • Nemzetek Ligája – Csoportmásodik a Rossi-legénység
  A magyar labdarúgó-válogatott a Puskás Arénában 2-0-s vereséget szenvedett az Európa-bajnok olasz csapattól a Nemzetek Ligája 6., zárófordulójában, így az A divízió 3. csoportjának második helyén zárta a sorozatot.
 • Orbán Viktor gratulált az olasz jobboldali vezetőknek
  A megszokott diplomáciai, udvariassági formuláknál jóval intenzívebb kommunikáció zajlik Orbán Viktor miniszterelnök és a várhatóan kormányt alakító olasz jobboldali pártok vezetői között; a vasárnapi parlamenti választás óta több üzenet-, illetve levélváltás is történt a magyar és az olasz partnerek között – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát irányító helyettes államtitkár hétfőn.
MTI Hírfelhasználó