A Fidesz a Tilos Rádióról
A Fidesz felszólítja az Országos Rádió és Televízió Testületet, hogy azonnal hallgattassa el a Tilos Rádiót - írja a Fidesz-MPSZ.
2003. december 25. 23:18
A Fidesz - Magyar Polgári Szövetség Országos Elnöksége a gyűlölet rádiójának nevezte a Tilos Rádiót, hangsúlyozva: Magyarországon nem működhet egy olyan rádió, különösen nem állami támogatással, amely folyamatosan megsérti vallásos emberek millióit.

Szenteste minden határt túlléptek a rádió műsorvezetői. „Karácsonykor, a szeretet ünnepén, trágár szavak kíséretében ismét gyűlölködve uszítottak, majd egyikük közölte, hogy "kiirtanám az összes keresztényt'".

„Egyetlen népcsoportra, egyetlen vallási vagy más közösségre vonatkoztatva sem megengedhetőek ilyen kijelentések a magyar médiában” – írja a párt a közleményében.

MTI nyomán
Címkék:
  • Demokráciaexport után iszlámexport várható világszerte
    Dinamikus Egyesült Államokra lenne szükség. Ehhez képest a jelenlegi elnök csupán egy videóüzenetben emlékezett meg a húsz évvel ezelőtti tragédiáról. Mert így nem veszítette el a beszéd fonalát. Nem tévesztette össze az országokat. Vagy ne adj Isten, nem aludt el.
  • Átadták az újjáépült Lovardát a budai Várban
    Ünnepélyes keretek között átadták az újjáépült Lovardát a Budavári Palotanegyedben pénteken, a kulturális örökség napjai rendezvénysorozat országos megnyitóján, amelyen bejelentették a szellemi kulturális örökség nemzeti jegyzékének új elemeit is.
  • Tehetséggel, akarattal és hittel sikeres lesz az újrakezdés
    Ésszel, tehetséggel, akarattal és hittel "nemcsak a járványt győzzük le, de az újrakezdés sikere sem marad el" - hangoztatta a köztársasági elnök pénteken Budapesten, amikor a Sándor-palotában fogadta a Magyarország Barátai Alapítvány tagjait.
MTI Hírfelhasználó