A Szellemi Környezetvédelemért Alapítvány pályázati felhívása
2003. július 17. 14:48

Pályázati felhívás

A Szellemi Környezetvédelemért Alapítvány pályázatot hirdet helyi egyesületek, társadalmi szervezetek részére a következő témakörökben rendezendő helyi programjaik, előadásaik anyagi feltételeinek megteremtése érdekében:

1. A szellemi környezetvédelem értékrendjének erősítése a magyar nyilvánosságban, a környezetbarát, az egyéni, közösségi- és természeti erőforrásainkkal takarékosan bánó fejlődés feltételeinek erősítése. A természeti és társadalmi, környezetével harmonikus viszonyban élő, ép, egészséges ember eszményének népszerűsítése. A közösségi felelősségtudat erősítése szellemi, kulturális környezetünkért. A nemzeti történelmünk tágan értett környezettudatos szellemi hagyományainak ápolása és minél szélesebb körben történő megismertetése.

2. Helyi média szerepe, állapota, a tájékoztatás és tájékozódás szabadsága, a tudatos média fogyasztás magatartásának kialakítása, elősegítése.
A támogatás elnyeréséhez egy, a rendezvényt ismertető egyoldalas programtervezet és a hozzá kapcsolódó költségvetési tervezet szükséges.
Az Alapítvány a pályázatokat beérkezésük sorrendjében bírálja el. Az elnyerhető támogatás összege rendezvényenként harmincezer forint. A támogatás kifizetése a rendezvényt követő harminc napon belül történik, a pályázó által elkészített a rendezvényről szóló, az Alapítványhoz eljuttatandó beszámolója és végleges költségvetési elszámolása alapján.

A pályázattal kapcsolatban érdeklődni a 06-1- 332-5305 telefonszámon, Dukász Hangánál, valamint a dukaszhanga@hotmail.com villámposta címen lehet.

A pályázatokat, s azt követően a beszámolókat a következő címre kérjük küldeni:

Szellemi Környezetvédelemért Alapítvány
1062 Budapest, Andrássy út 125.

Mészáros László
a Kuratórium elnöke

Címkék:
  • Gyurcsányi fordulat: igazat mondott
    A gyurcsányi cél ez volt: „visszaadni a baloldalnak a hitét, hogy megcsinálhatja, hogy nyerhet. Hogy nem kell lehajtani a fejét ebben a kurva országban. Hogy nem kell beszarni Orbán Viktortól…” Mi fűtötte? Az, hogy „ történelmet csinálok. Nem a történelemkönyveknek, arra szarok.”
  • Pluralizmus Ismét Működésben – PIM
    Ez itt a kérdés – Otthonosabbá tenni a magyar világot. Ezzel a címmel készített negyvenperces beszélgetést az M5-ös művelődési köztelevízió a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatójával, Demeter Szilárd székelyföldi íróval, költővel, filozófussal.
MTI Hírfelhasználó