Európa-híd: Euro Manci a pártállam és eurokrácia között
A túlkompenzálási kényszertől szenvedő baloldal, meg a Dunán átívelő haladó szellem majdnem bajt csinált.
2003. március 14. 23:40

A most következő fotók (az 5. és 6.) egy olyan helyszínt ábrázolnak, ahol egy kamionnak meg kellett állnia a budai alsó rakpart fölé épített gyaloghíd előtt (amin át meg lehet közelíteni a ponton budai végét), mivel a nagy "csatlakozástervezők" nem építették elég magasra, s így vagy alászorult volna, vagy inkább elsodorta volna az egészet, ha aláhajt lendületesen.

Szerencsére a sofőr, vagy a rendőrök kiszúrták, hogy túl alacsony az építmény (vagy magas a kamion teteje), ezért aztán a kamion szépen visszatolathatott a Margit hídig! Amitől, persze, leállt a forgalom a rakparton.

A másik oldalon viszont teljes elterelés volt, az északról dél felé tartó autósoknak a Margit híd után fel kellett menniük a rakpartról. Felvetődik a kérdés, vajon ez a hídépítő-performance nem járt-e a péntek esti csúcsforgalom aránytalan sérelmével?

E lehetőségen azért kellett elgondolkodnunk, mert hát nemrégiben még az álmos szombat délutáni forgalom is fontosabb volt az Andrássy úton, mint az oda tervezett békedemonstráció. Ma meg kit érdekelt a pénteki csúcs?!

Lássátok hát e költséges vízjárás képeit. Így megyünk mi Európába.

gondola képriport
Címkék:
  • Baljós, ha a baloldal kerül hatalomra
    Mi folyik az Európai Parlamentben: annyi féle jobboldali csoportosulás és szövetség van, de nincs köztük egység és feltehetően lesznek még szakadások. Ez szomorú, mert bár a számok tükrében a jobboldalnak jelentős ereje van az intézményben, egyébként megoldható apróbb véleménykülönbségek miatt mégis a gyakorlatban kisebbségben, ellenzékben van.
  • Bayer Zsolt: Karácsony a barlangban - Kgeri példáltan tahósága
    Ő alacsony és kövér, én magas és vékony vagyok – ezzel jellemezte a különbséget önmaga és a miniszterelnök között.
  • Orbán: fel kell gyorsítani a vakcinák beszerzését
    Ideológiai szempontokat félretéve fel kell gyorsítani a koronavírus elleni vakcinák beszerzését - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a portugáliai Portóban pénteken, az Európai Unió szociális csúcstalálkozóján.
MTI Hírfelhasználó