Patrióták Európáért
Kereszténydemokrata politikusként az értékalapú, a nemzetek együttműködésén nyugvó, normális és polgárbarát Európáért dolgozom – rögzíti Hölvényi György.
2024. július 8. 21:39

Ez a képviselőcsoport az Európai Unió alapító atyáinak gondolatát fogja megvalósítani – fb

Ma megalakult a Patrióták Európáért európai parlamenti frakció, a KDNP-vel a soraiban. A miniszterelnök és a politikai közösségem iránti bizalom vezetett a csatlakozáshoz. Évtizedes parlamenti múlttal, sok ismerős kollégával kezdjük meg a munkát az állandó értékek, Európa biztonsága és a nemzeti szuverenitás érdekében.

Kereszténydemokrata politikusként az értékalapú, a nemzetek együttműködésén nyugvó, normális és polgárbarát Európáért dolgozom.

A Patrióták Európáért az EP harmadik legnagyobb politikai csoportjaként a lehetőségek frakciója. Lássuk meg❗️ – bátoryt Hölvényi György, a KDNP európai parlamenti képvuóiselője.

gondola
 • Kezet foghatunk-e „lapáttal agyonverni” akaróval?
  Kapaszkodjunk meg: Európában hangzott el a förtelmes mondat. Sőt ami még fájóbb: a kontinens kellős közepén, Magyarországon harsogta ezt olyan politikus, akit korábban megválasztottak felelős pozícióba.
 • Lapáttal a demokráciában
  Az biztosra vehető, hogy Berlinben, Párizsban, Washintonban, New Yorkban politikusok szólaltak volna meg, s felpörgött volna a hisztériakeltés a világsajtóban. Most Brüsszelben kirobbant a csend.
 • Macron kiállt Orbán Viktor békemissziója mellett
  Macron arról is beszélt, hogy találkozott Orbánnal, és továbbra is kitart azon álláspontja mellett, hogy az államoknak megvan a joguk a saját szuverenitásukhoz és ahhoz, hogy diplomáciai kapcsolataikat függetlenül intézzék.
 • Férfias küzdelem Visegrádon
  Észak-Lengyelországból, Malborkból – ahol egy csodálatos vár emelkedik – most először jönnek a hagyományőrzők, ők hozzák a király megszemélyesítőjét. Biztos vagyok benne, hogy nagyon jól fogják érezni magukat, és jó hírünket viszik a baráti országba – fogalmaz Cseke László.
 • Százszázalékos a foglalkoztatottság a börtönökben
  Rétvári Bence emlékeztetett arra, hogy a kormány 2010-ben azt a cél tűzte ki, hogy mindenki, aki börtönben van és munkaképes, dolgozzon. Ennek két fontos célja van: egyrészt a rabok hozzájárulnak a saját fogva tartásuk költségeihez, másrészt segítik őket a társadalomba való visszailleszkedésben különféle szakmák elsajátításával és a munka világának megismertetésével.
MTI Hírfelhasználó