Isten hozott, Barna
Az egész futballvilág szorított Varga Barnabásért, csatárunk sikeres műtéten esett át. Ma kijöhetett a kórházból, és hazarepülhetett a gólkirály.
Utoljára frissítve: 2024. június 26. 14:14
2024. június 25. 20:14

fradi.hu

A Skócia elleni Európa-bajnoki győzelem során súlyos arcsérülést szenvedő Varga Barnabás a műtétje és pár nap megfigyelés után végre elhagyhatta a stuttgarti kórházat és párjával, Laurával együtt hazarepült Magyarországra. A FradiMédia ott volt, mikor támadónk kigurult a Liszt Ferenc Repülőtérről, pár mondatot sikerült is váltani játékosunkkal, aki a körülményekhez képest jól van.

„Köszönöm a rengeteg támogató üzenetet. Jó újra itthon lenni. Most pár hét pihenő következik. Utána a felgyógyulásomra koncentrálok. Visszanéztem már az esetet, nem vagyok ijedős típus” – árulta el csatárunk, aki reméli, a válogatott végül folytathatja szereplését az Eb-nyolcaddöntőben.

Válogatott támadónkat hétfő délelőtt sikeresen megműtötték, Marco Rossi szövetségi kapitány vezetésével a magyar labdarúgó-válogatott szakmai stábjának néhány tagja, valamint a játékosok képviseletében Botka Endre is meglátogatta őt a stuttgarti kórházban.

Varga Barnabásnak az egész futballvilág szorított, a szintén hasonló súlyos sérülést szenvedő korábbi labdarúgónk, Julian Koch pedig elmondta, pontosan tudja, hogy min megy keresztül Varga. Futballistánk párja, Laura a FradiMédiának adott interjújában elmondta, rengetegen kívántak jobbulást Barninak. Az egész család hálás a támogató üzenetekért.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a csoportjában harmadikként végző magyar válogatottnak továbbra is van esélye a továbbjutásra az Eb-n.

 

 

Sporttársak a kórházban

fradi.hu

Marco Rossi szövetségi kapitány vezetésével a magyar labdarúgó-válogatott szakmai stábjának néhány tagja, valamint a játékosok képviseletében Botka Endre is meglátogatta a stuttgarti kórházban Varga Barnabást. Csatárunknak az egész csapat nevében átadták a jókívánságokat.

Az egész futballvilág szorított Varga Barnabásértk, csatárunk sikeres műtéten esett át, miután az Európa-bajnokságon a skótok elleni csoportmérkőzésen, egy ütközést követően több helyen is eltört az arccsontja.

Futballistánk párja, Laura a FradiMédiának adott interjújában elmondta, rengetegen kívántak jobbulást Barninak. Az egész család hálás a támogató üzenetekért.

fradi.hu; gondola
Címkék:
 • Kezet foghatunk-e „lapáttal agyonverni” akaróval?
  Kapaszkodjunk meg: Európában hangzott el a förtelmes mondat. Sőt ami még fájóbb: a kontinens kellős közepén, Magyarországon harsogta ezt olyan politikus, akit korábban megválasztottak felelős pozícióba.
 • Lapáttal a demokráciában
  Az biztosra vehető, hogy Berlinben, Párizsban, Washintonban, New Yorkban politikusok szólaltak volna meg, s felpörgött volna a hisztériakeltés a világsajtóban. Most Brüsszelben kirobbant a csend.
 • Joe Biden visszalép az elnökjelöltségtől
  Joe Biden az X közösségi oldalon közzétett levelében úgy fogalmazott: "úgy hiszem, hogy a pártom és az ország legjobb érdekét az szolgálja, hogy visszalépjek, és kizárólag kötelezettségeim teljesítésére összpontosítsak elnöki időszakom hátralévő idejében".
 • Piastri karrierje első sikerét aratta a Körmagyaron
  Új bajnokot avatott a magyar versenypálya: ausztrál siker Mogyoródon. A herendi sisak a második helyre volt jó Lando Norrisnak.
 • A magyar tenger nemes hagyománya
  Napos, gyengén szeles idő és - ahogy a balatoni hajósok mondják - "kivasalt", vagyis teljesen sima víz fogadta a Balaton-átúszás résztvevőit. A tó vize 26-27 fokos és később sem várható jelentős szélerősödés.
MTI Hírfelhasználó