Erő, rugalmasság, küzdelem – Róma
Ténylegesen elért, jól mérhető eredmény - ez a siker alapja a sportban. A verseny tisztasága példát ad a felnövekvő nemzedéknek.
2024. június 11. 16:16

Herczeg György a férfi gerelyhajítás selejtezőjében a római atlétika Európa-bajnokságon 2024. június 11-én. MTI/Kovács Tamás

 

Csak valódi teljesítménnyel lehet sikert elérni – ezt az egészséges gondolkodásmódot is őrzi a sport. Tiszta küzdelem – ebben is példát mutatnak a versenyzők a társadalomnak a mai világban.  

 

Gál-Pál Zsombor a férfi tízpróba rúdugrás versenyszámában a római atlétika Európa-bajnokságon 2024. június 11-én. MTI/Kovács Tamás

 

A mieink: Csóti Jusztina, Kerekes Gréta, Kocsis Anna Luca és Sulyán Alexa (b-j) a női 4x100 méteres váltófutás előfutama után a római atlétika Európa-bajnokságon 2024. június 11-én. MTI/Kovács Tamás

MTI
Címkék:
 • Kezet foghatunk-e „lapáttal agyonverni” akaróval?
  Kapaszkodjunk meg: Európában hangzott el a förtelmes mondat. Sőt ami még fájóbb: a kontinens kellős közepén, Magyarországon harsogta ezt olyan politikus, akit korábban megválasztottak felelős pozícióba.
 • Lapáttal a demokráciában
  Az biztosra vehető, hogy Berlinben, Párizsban, Washintonban, New Yorkban politikusok szólaltak volna meg, s felpörgött volna a hisztériakeltés a világsajtóban. Most Brüsszelben kirobbant a csend.
 • A magyar tenger nemes hagyománya
  Napos, gyengén szeles idő és - ahogy a balatoni hajósok mondják - "kivasalt", vagyis teljesen sima víz fogadta a Balaton-átúszás résztvevőit. A tó vize 26-27 fokos és később sem várható jelentős szélerősödés.
 • Ezért tört ki az orosz-ukrán háború
  Jeffrey Sachs világhírű professzor Tucker Carlson műsorában részletesen levezette, hogyan provokálta ki az Egyesült Államok, hogy Oroszország megtámadja Ukrajnát.
 • Norris vezérletével mclarenes első sor a Körmagyaron
  "A csapat szempontjából ez egy nagyon jó eredmény, és boldog vagyok a pole pozícióm miatt is. Érdekes körülmények voltak, holnap viszont sokkal melegebb lesz. De van esélyünk a győzelemre, és sok pontot gyűjthetünk, úgyhogy bízhatunk egy jó versenyben, már csak a közelmúltban elért eredményeink miatt is" - összegzett Norris az időmérőt követő sajtótájékoztatón.
MTI Hírfelhasználó