Hankó Balázs miniszter kinevezése
A művelődés és az innováció területén fejthet ki rendkívül fontos állami tevékenységet Hankó Balázs.
Utoljára frissítve: 2024. június 11. 13:54
2024. június 11. 13:02

Hankó Balázs kulturális és innovációs miniszter (j2) átveszi kinevezését Sulyok Tamás köztársasági elnöktől (j), Orbán Viktor miniszterelnök (b2) jelenlétében a Sándor-palotában 2024. június 11-én. A kormányfő mellett Szabó Attila László, a Sándor-palota főigazgatója (b3). MTI/Máthé Zoltán

Az innováció az ötlet kipattanásától a profit bankszámlára történő megérkezéséig tartó gazdasági folyamat, igazi csapatmunka. 

 

Hankó Balázs kulturális és innovációs miniszter (b3), mielőtt átveszi kinevezését Sulyok Tamás köztársasági elnöktől (j3), Orbán Viktor miniszterelnök (j2) jelenlétében a Sándor-palotában 2024. június 11-én. Mellettük Szabó Attila László, a Sándor-palota főigazgatója (j), Lantos Csaba energiaügyi miniszter (b) és Tuzson Bence igazságügyi miniszter (b2). A második sorban a most távizó miniszter, Csák János.

Hankó Balázs kulturális és innovációs miniszter (b3), mielőtt átveszi kinevezését Sulyok Tamás köztársasági elnöktől (j3), Orbán Viktor miniszterelnök (j2) jelenlétében a Sándor-palotában 2024. június 11-én. Mellettük Szabó Attila László, a Sándor-palota főigazgatója (j), Lantos Csaba energiaügyi miniszter (b) és Tuzson Bence igazságügyi miniszter (b2). A második sorban a most távozó miniszter, Csák János.

 

Hankó Balázs kulturális és innovációs miniszter, mielőtt átveszi kinevezését Sulyok Tamás köztársasági elnöktől a Sándor-palotában.

MTI
 • Lapáttal a demokráciában
  Az biztosra vehető, hogy Berlinben, Párizsban, Washintonban, New Yorkban politikusok szólaltak volna meg, s felpörgött volna a hisztériakeltés a világsajtóban. Most Brüsszelben kirobbant a csend.
 • Magyar győzelem a hazai futballban
  Íme, itt van a lehetőség a lengyel-svéd edző előtt. Jusson be a Konferencia-liga csoportkörébe, és vigye csapatát az egyenes kieséses szakaszban tovább. Már a jövő tavasszal telt ház lesz a Sóstói Stadionban, még Diósgyőrből is érkeznek nézők. Ezért kapja hatalmas fizetését a lengyel-svéd edző.
 • A nemzeti identitás az emberi méltóság része
  Az Európa Tanács feladata is lenne, hogy segítse identitásuk megőrzésében a kontinens nemzeti kisebbségeit: utóbbiak asszimilációs nyomás alatt préselődnek.
 • Kipukkadt Magyar Péter hisztériakeltése
  "A Schadl-Völner ügyben az ügyészség valamennyi bűncselekménygyanús esetben eljárt, a felelősöket bíróság elé állította, és gondoskodott további büntetőeljárások lefolytatásáról, a hangfelvétel valamennyi ezzel ellentétes állítása egyértelműen és bizonyítottan valótlan volt" - mondta a szóvivő.
 • Új pszichoterápiás központ
  Latorcai Csaba szerint az Egészséges Budapest Programban is hatalmas lépéseket tettek az elmúlt öt évben: 128 milliárd forintot fordítottak a főváros egészségügyi megújítására, ezen felül 100 milliárdot infrastruktúra-fejlesztésre.
MTI Hírfelhasználó