Nacsa Lőrinc videóüzenete
Ha meg akarjuk őrizni Magyarország békéjét, akkor mindenkire szükség van. A családtagokra, a barátokra, a szomszédokra, az összes ismerősre!
2024. június 8. 10:29

Ha meg akarjuk őrizni Magyarország békéjét, akkor mindenkire szükség van. A családtagokra, a barátokra, a szomszédokra és az összes ismerősre. Mondjuk el nekik is, hogy itt a lehetőség, éljenek vele, és menjenek el vasárnap a békére szavazni!” – hangsúlyozta a KDNP frakciószóvivővje. 

A Békemeneten, Európa legnagyobb béke melletti kiállásán is megmutattuk, hogy rengetegen vagyunk. Mutassuk meg vasárnap is, hogy mi vagyunk a többség! Csak akkor van győzelem, ha mind elmegyünk, és mind szavazunk. Vasárnap mondjunk nemet a háborúra, és álljunk ki együtt a béke mellett!” – tette hozzá.

Csak a béke, csak a Fidesz-KDNP!” – zárta mozgósító videóüzenetét a KDNP-s Nacsa Lőrinc.

https://www.youtube.com/watch?v=KurVp9aJVUs

kdnp.hu
Címkék:
 • Lapáttal a demokráciában
  Az biztosra vehető, hogy Berlinben, Párizsban, Washintonban, New Yorkban politikusok szólaltak volna meg, s felpörgött volna a hisztériakeltés a világsajtóban. Most Brüsszelben kirobbant a csend.
 • Magyar győzelem a hazai futballban
  Íme, itt van a lehetőség a lengyel-svéd edző előtt. Jusson be a Konferencia-liga csoportkörébe, és vigye csapatát az egyenes kieséses szakaszban tovább. Már a jövő tavasszal telt ház lesz a Sóstói Stadionban, még Diósgyőrből is érkeznek nézők. Ezért kapja hatalmas fizetését a lengyel-svéd edző.
 • A bíró hibázott, a németek bezsebelték a gólt
  Ekkora rendezvényen nem lehet ekkora hibát elkövetni. A játékvezető nem kezelte egyformán a játékosokat. Náluk egyes játékosoknak négy-öt Bajnokok Ligája-címe van, nekem pedig egy sincs, ezért rendkívül arrogáns módon küld el a bíró. Sajnos ilyen irányba megy el a bíráskodás" - leplezte le a szélsőségesen rossz holland játékvezetőt Nagy Ádám.
 • A nemzeti identitás az emberi méltóság része
  Az Európa Tanács feladata is lenne, hogy segítse identitásuk megőrzésében a kontinens nemzeti kisebbségeit: utóbbiak asszimilációs nyomás alatt préselődnek.
 • Kipukkadt Magyar Péter hisztériakeltése
  "A Schadl-Völner ügyben az ügyészség valamennyi bűncselekménygyanús esetben eljárt, a felelősöket bíróság elé állította, és gondoskodott további büntetőeljárások lefolytatásáról, a hangfelvétel valamennyi ezzel ellentétes állítása egyértelműen és bizonyítottan valótlan volt" - mondta a szóvivő.
MTI Hírfelhasználó