Fát ültettek fradisták a Budakeszi Vadasparkban
Dibusz Dénes, az FTC kapusa, aki csapattársai, Varga Barnabás és Botka Endre társaságában aktívan is közreműködött a faültetésben, hangsúlyozta: fontosnak érzik, hogy az edzések és a játék mellett a társadalmi felelősségvállalásból is kivegyék a részüket és óvják a környezetet.
2024. április 18. 19:49

Dibusz Dénes (b), Varga Barnabás, (b3) és Botka Endre (b4), a Ferencváros labdarúgói, Lipcsei Péter (j) és Dzurják József (j2), a csapat egykori labdarúgói, valamint Horváth Attila, a Provident Pénzügyi Zrt. pénzügyi igazgatója, a ProviGreen vezetője (b4) és Boczán Viktor, a Provident Pénzügyi Zrt. vezérigazgatója (b2) a Budakeszi Vadasparkban tartott faültetésen 2024. április 18-án. A programot a közelgő Föld napja alkalmából az FTC szponzora, a Provident Pénzügyi Zrt. szervezte meg harmadik alkalommal éves papírfelhasználásának ellensúlyozására. MTI/Illyés Tibor

Környezetvédelmi akció keretében fa- és cserjeültetésen vettek részt csütörtökön a Ferencváros labdarúgói - Botka Endre, Dibusz Dénes és Varga Barnabás -, a klub utánpótláskorú játékosai, illetve a kezdeményező cég több képviselője a Budakeszi Vadasparkban.

A programot a közelgő Föld napja alkalmából az FTC szponzora, a Provident Pénzügyi Zrt. immár harmadszor szervezte meg éves papírfelhasználásának ellensúlyozására. Boczán Viktor vezérigazgató beszédében egy kínai költőt idézett, akinek szavai szerint ha egy év évre előre gondolsz, akkor vess el egy magot, ha tíz évre, akkor pedig ültess egy fát. Hozzátette: fontosnak tartják, hogy a társadalmi felelősségvállalás keretében gondot fordítsanak a környezet védelmére, valamint arra, hogy csökkentsék a cég ökológiai lábnyomát.
   
Horváth Attila gazdasági igazgató elmondta, a Providentnél létrehozták a ProviGreen programot, amely nem csupán egy kezdeményezés, hanem egy elköteleződés a fenntarthatóság és a környezettudatosság irányába.
   
"A Budakeszi Vadaspark növényállományának gyarapítása csak egy példa arra, hogy milyen hatással lehetünk a környezetünkre, ha összefogunk és cselekszünk" - fűzte hozzá.
   
Dibusz Dénes, az FTC világklasszis kapusa, aki csapattársai, Varga Barnabás és Botka Endre társaságában aktívan is közreműködött a faültetésben, hangsúlyozta: fontosnak érzik, hogy az edzések és a játék mellett a társadalmi felelősségvállalásból is kivegyék a részüket és óvják a környezetet. A csapatkapitány kifejtette: örülnek annak, hogy ezzel a kis lépéssel hozzájárulnak a jövő generációi számára egy élhetőbb környezetet megteremtéséhez.

A világklasszis kapus a vadasparkban – mti
   

Az eseményen részt vett Lipcsei Péter, a zöld-fehér klub korábbi kitűnő játékosa, a Soroksár jelenlegi vezetőedzője, valamint az FTC U10-es utánpótláscsapatának több labdarúgója.

MTI; Gondola
Címkék:
 • Magyar győzelem a hazai futballban
  Íme, itt van a lehetőség a lengyel-svéd edző előtt. Jusson be a Konferencia-liga csoportkörébe, és vigye csapatát az egyenes kieséses szakaszban tovább. Már a jövő tavasszal telt ház lesz a Sóstói Stadionban, még Diósgyőrből is érkeznek nézők. Ezért kapja hatalmas fizetését a lengyel-svéd edző.
 • Nobel-díjas írók nevetségessé tétele
  „A papírforma azért van, hogy felborítsuk, és mi ezt megtettük ezen a hétvégén. Úgy gondolom, talán egy kicsit lebecsültek minket az emberek. Nem sikerült túlságosan jól a legutóbbi világversenyünk, és mindenki abból indult ki, de mi jó csapat vagyunk, jó a csapategység, úgyhogy nagyon jól tudunk küzdeni – rögzítette Pásztor Noémi.
 • Limoges-i Krisztus-korpusz Homokbödögéről
  Azzal, hogy közgyűjteményi központtá is válik a magyar nemzet múzeuma, lehetőség nyílik arra, hogy az ország minden múzeumának erőforrását bevonva, együtt gondolkodva a magyar nemzet közösségének egészével tudjunk haladni az értékőrzés útján - tette hozzá Latorcai Csaba.
 • A budapestiek állják a "milliárdos Gyurcsány-számlát"
 • A vértanú – szörnyű történelmi párhuzam
  Látjuk a baljós jeleket, a balliberális politikai oldal romboló munkáját, és eszünkbe jut, hogy ezek elődei egykor mekkora károkat okoztak hazánknak. Látjuk, hogy ma is vannak könnyen félrevezethető emberek, akikre hatnak a hangzatos ígéretek, a látványos külsőségek, a szemfényvesztő gesztusok, s újabban azok a trükkök, amelyekkel mindezt nemzeti színű csomagolásban tálalják a közönségnek
MTI Hírfelhasználó