Kik bújhatnak meg az ENSZ mögött?
Hazánkban több ezer hajléktalan él nem méltóságteljesen. Rájuk miért nem utal a szélsőséges ENSZ-garnitúra? Vélhetően azért, mert ennek az extrémitásnak (is) a kettős mérce a célszerszáma.
2024. január 16. 18:36

ENSZ-plakát – wikipedia

Az ENSZ Nemzetközi Migrációs Szervezete (IOM) bevándorlással kapcsolatos javaslatokat fogalmazott meg az Európai Unió Tanácsának soros elnökségét 2024 során betöltő belga és magyar kormánynak, amelyben arra biztatta a két elnökséget, hogy a partnerországokkal folytatott párbeszéd során ösztönözzék a legális bevándorlást elősegítő jogalkotási javaslatokat.

Ugyan „javaslatnak" becézi az ENSZ-szervezet a fogalmazványát, miért van mégis ukáz hangulata a szövegnek?

Valószínűleg azért, mert eme „javaslat” és „biztatás” tartalma egy az egyben azonos az atlanti spekulánsok több éves, világosan kimondott, sőt hírveréssel sulykolt céljával. Utóbbiak evégből hoztak létre NGÓ-kat, fizetnek jó képességű, de erkölcstelen fiatalokat. Ezért folytatják a tudományos szintre emelt agymosást.

International Organization for Migration - Micronesia - IOM Logo (IOM -  OIM) IOM Blue | Facebook

facebook

Később az IOM „javaslatából” erősebb fokozat lesz.

Az IOM „felszólította" az elnökségeket, nyújtsanak olyan „megoldásokat, amelyek választási lehetőségeket kínálnak az arra rászorulóknak, hogy biztonságos és méltóságteljes életet élhessenek a negatív éghajlati hatásoknak kiszolgáltatott területeken is."

Az emberiség utóbbi hat évezredes történeti korában soha nem sikerült megoldani, hogy minden embertársunk biztonságos és méltóságteljes életet élhessen. Száz éve sem, amikor József Attila rácsodálkozott a valóságra: „már kétmilliárd” ember él a planétán. S ma sem, amikor több mint nyolcmilliárd lélek keresi boldogulását, de legalábbis a biztonságos és méltóságteljes élet lehetőségét.

A balgatag ENSZ-szervezet a kör négyszögesítését most a belga és magyar EU-elnökségtől várja.

Csak azok lehetnek ennyire pihent agyúak, akiket megfizetnek érte.

Hazánkban több ezer hajléktalan él nem méltóságteljesen. Rájuk miért nem utal a szélsőséges ENSZ-garnitúra? Vélhetően azért, mert ennek az extrémitásnak (is) a kettős mérce a célszerszáma.

A híres brit történész, Paul Johnson már 1983-ban megírta: „Ám a hetvenes évekre az ENSZ korrupt és demoralizált szervezet lett, és rosszul átgondolt beavatkozásaival inkább előmozdította, mint gátolta a kegyetlenséget.” (A modern kor, XX. Század Intézet, 2000.; 793. oldal)

Paul Johnson obituary | Politics books | The Guardian

Paul Johnson – theguardian

Miért jut eszünkben a szélsőséges IOM-diktátumokról Paul Johnson?

Azért, mert ez a remek férfiú már akkor átlátott a szitán, amikor még nem izzott genderbolondéria, nem butították a társadalmakat spekulánspénzből felhizlalt NGÓ-k, nem öntötte el… Azaz dehogynem: a korrupció már akkor elöntötte a nagy szervezeteket: így az ENSZ-et is.

„…az ENSZ korrupt és demoralizált szervezet lett” – írta Paul Johnson.

Pont 40 éve leplezte le a világbürokrácia szervezetét a historikus, és azóta beállt-e fordulat? Aligha. Sőt. Számos megélhetési politikus kifizetőhelye lett az eredetileg nemes és fontos célokra létrehozott világszervezet.

Kik állhatnak az ENSZ mögött? Kik használják kognitív hadviselésük eszközéül a világszervezetet?

Azonosításuk kockázatos. Ám nem reménytelen.

Molnár Pál
 

gondola
  • Nobel-díjas írók nevetségessé tétele
    „A papírforma azért van, hogy felborítsuk, és mi ezt megtettük ezen a hétvégén. Úgy gondolom, talán egy kicsit lebecsültek minket az emberek. Nem sikerült túlságosan jól a legutóbbi világversenyünk, és mindenki abból indult ki, de mi jó csapat vagyunk, jó a csapategység, úgyhogy nagyon jól tudunk küzdeni – rögzítette Pásztor Noémi.
  • Bűnözők a törvényhozásban
    Sajnos a brüsszeli garnitúra is alvilági jegyeket mutat. Évekkel ezelőtt egy ciprusi politkusnőnek hatalmas összeg jelent meg a bankszámláján. Lebukott, de azóta is az Európai Bizottságban ül. Egy görög európai parlamenti tagot pedig a belga rendőrség hosszú ideig lakat alatt tartott, mert döbbenetesen nagy korrupciós botrányban lebukott. A felsőbb garnitúra elérte, hogy kiengedjék, visszament az Európai Parlamentbe, és szavazott is.
MTI Hírfelhasználó