Kötcse
A félezer lelkes Somogy vármegyei község, Kötcse ad helyet a hazafias értelmiségi holdudvar Polgári Piknik című találkozójának.
2023. szeptember 9. 15:01

Orbán Viktor miniszterelnök érkezik a Polgári Magyarországért Alapítvány rendezvényére, a Polgári Piknikre a kötcsei Dobozy-kúriához 2023. szeptember 9-én. MTI/Máthé Zoltán

 

2004 óta a település és a Dobozy-kúria ad otthont a Polgári Magyarországért Alapítvány által szervezett, Fidesz – Magyar Polgári Szövetség frakció és a jobboldali értelmiségi holdudvar részvételével megtartott Polgári Piknik elnevezésű találkozónak.

 

Kelemen Hunor, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) elnöke érkezik a Polgári Magyarországért Alapítvány rendezvényére, a Polgári Piknikre a kötcsei Dobozy-kúriához.

Eperjes Károly Kossuth-díjas színművész érkezik a Polgári Magyarországért Alapítvány rendezvényére

MTI
  • A médiumok sodrása: aki győz, az „populista"
    Nem az a lényeges, hogy a holland polgárok hogyan szavaznak. Hanem az, hogy az úgynevezett brüsszeli politikusok elégedettek-e a demokrácia megnyilvánulásával. Ez önmagában mutatja, hogy bohózattá züllött az Európai Unió. Ugyan nem küldtek tankokat tagállamokba, mint a Kreml tette 1956-ban és 68-ban – még. De zavarja őket a nép, a lakosság.
  • „Halogén” ünnep
    A magyar kultúra kimeríthetetlen kincsesbánya. Egy emberi életpálya kevés ahhoz, hogy a legfényesebb kincseket is fölfedezzük, és hagyjuk, hogy hassanak ránk, hogy valódi, nemes élményeket adjanak, melyek gazdagítanak, erősítenek, szépségekkel töltenek fel bennünket.
MTI Hírfelhasználó