Hollik István a gyurcsányi ukázról
Hollik István hangsúlyozta: pénteken, amikor a dollárbaloldal majd nemet mond a békepárti határozatra, ismét bizonyítja, hogy a dollárokért cserébe hajnaldó a magyar emberek többségével is szembe menni.
2023. március 29. 13:38

Hollik István – MTI/Koszticsák Szilárd

Gyurcsány Ferenc kiadta az ukázt, hogy a dollárbaloldal nem szavazhatja meg a békepárti határozatot - jelentette ki a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-hez szerdán eljuttatott videónyilatkozatában.

Hollik István úgy fogalmazott: "mivel a dollárbaloldalt Gyurcsány Ferenc vezeti, ne legyen kétségünk, hogy így is fognak tenni".
   
Teszik ezt annak ellenére, hogy a magyar emberek békét akarnak - jegyezte meg.
   
A kormánypárti politikus hangsúlyozta: pénteken, amikor a dollárbaloldal majd nemet mond a békepárti határozatra, ismét bizonyítja, hogy a dollárokért cserébe hajnaldó a magyar emberek többségével is szembe menni. A magyar nemzeti érdek képviseletében vagy Magyarország megvédésében a dollárbaloldalra nem lehet számítani - jelentette ki.
   
Azt mondta, Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke már nyíltan ír és beszél arról, hogy azon dolgoznak itthon, de elsősorban Brüsszelben, hogy Magyraországot minél rosszabb helyzetbe hozzák. "Azaz saját hatalmi törekvéseik eléréséhez szándékosan kárt akarnak okozni Magyarországnak" - hangoztatta Hollik István.

MTI
Címkék:
  • Brüsszel migránsáradatot zúdítana hazánkra
    Az Európai Unió erővel akarja áttelepíteni a migránsokat Magyarországra, ez egy újabb lépés, ami azt bizonyítja, hogy Brüsszel teljes mértékben visszaél a hatalmával - fogalmazott Nacsa Lőrinc.
  • Bayer Zsolt: Világok harca
    Ők az utóbbi évtizedekben megtámadták Vietnamot, s ott vidám tömeggyilkosságokat, emberiség és emberiesség elleni bűncselekményeket követtek el, majd ezt az egészet feloldották hollywoodi filmalkotásokban, mert az Amerikai Egyesült Államok egyik lényege éppen az, hogy ő „termeli” a globális tudatot és a globális szórakoztatást.
  • Feszty-tárlat Ópusztaszeren
    Feszty Árpád nemcsak a festészetben jeleskedett. A hazája iránti mérhetetlen szeretete és elköteleződése társadalmi szerepvállalásra sarkallta. Komoly szerepet játszott a magyar ipar fellendítésében és a művészet társadalomba való széles körű integrálásában, így kezdeményezte a rajztanítás megreformálását is az egész országban.
MTI Hírfelhasználó