Novák Katalin találkozója a máltai államfővel
Novák Katalin államfő munkalátogatásra indult Máltára, ahol részt vesz az Arraiolos-csoport tanácskozásán, amely a végrehajtó hatalmat nem gyakorló európai államfők rendszeres találkozója - tájékoztatta a Sándor-palota szerdán az MTI-t.
Utoljára frissítve: 2022. október 5. 21:09
2022. október 5. 20:31

Novák Katalin köztársasági elnök és George Vella máltai elnök nem hivatalos találkozója Vallettában, a Sant Anton-palotában 2022. októbet 5-én. MTI/Bruzák Noémi

 

 

Novák Katalin köztársasági elnök (b4) és George Vella máltai elnök (j, középen) tárgyalást folytat Vallettában, a Sant Anton-palotában 2022. októbet 5-én. Az államfő a következő napon részt vesz az Arraiolos-csoport tanácskozásán. 

 Novák Katalin köztársasági elnök és Michael D. Higgins ír elnök kezet fog találkozójukon Vallettában 2022. október 5-én.

MTI
Címkék:
  • Tusványos örvényei
    Három év nagy idő, három esztendős szünet nagy hiány. De most végre ismét összejött Tusványos, térségünk mára már talán legfontosabb nyári szellemi műhelye. Összejött és robbant is egy hatalmasat.
  • A szerencsétlen lord major
    A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
MTI Hírfelhasználó