Katka is végveszélyben
2022. július 2. 00:55

„Végveszélyben a II. kerület és egész Budapest színházi életének egyik legkülönlegesebb helyszíne, az Átrium. A hely, illetve mindaz, amit képviselnek, régóta szúrja a hatalom szemét.

Most úgy áll a helyzet, hogy a következő hetekben az Átrium utolsó előadásait láthatják azok, akik jegyet váltottak. Tudom, hogy a kerület és a főváros lehetőségeikhez mérten mindent megtesz azért, hogy megmentsék az intézményt, ugyanis az Átrium megszűnése hatalmas űrt hagyna maga után a budapesti kulturális életben.

De – ahogy Berg Dániel is írja – amíg a kormány nem hajlandó az olyan kulturális szervezeteket, mint az Átrium, valódi értékként kezelni és érdemben támogatni, addig csak a közösségi összefogás segíthet.”

Cseh Katalin: Végveszélyben Budapest színházi életének egyik legkülönlegesebb helyszíne, az Átrium

mandiner.hu - facebook
Címkék:
  • Tusványos örvényei
    Három év nagy idő, három esztendős szünet nagy hiány. De most végre ismét összejött Tusványos, térségünk mára már talán legfontosabb nyári szellemi műhelye. Összejött és robbant is egy hatalmasat.
  • A szerencsétlen lord major
    A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
MTI Hírfelhasználó