Sokat nem is érdemes beleolvasni
2022. június 28. 00:37

„»Az ellenzék számára figyelmeztető jelzés a vasárnapi eredmény, még ha nagyon sokat nem is érdemes beleolvasni: április 3. után nem remélhet sikert, ha megosztja magát, különösen, ha kampány közben teszi ezt«  – kommentálta Pikó András józsefvárosi polgármester azt, hogy kerületében a Fidesz közel kétharmados győzelmet aratott egy olyan körzetben, ahol 2019-ben az ellenzéki jelölt nyert.

Fektcsekk: a VIII. kerületi ellenzéki jelöltet az összes ellenzéki párt támogatta, amely a hatpárti összefogásban tavasszal benne volt. Rajtuk és a Fideszen kívül egyedül a Munkáspárt-ISZOMM szövetség állított jelöltet – akinek volt pofája 9 (kilenc) szavazót elrabolni a nagy közös ellenzéki táborból.

Na, most, nem igazán világos, hogy Pikó most a kommunistákat hiányolja az összefogásból, vagy szerinte a szélbalos jelölt 1,16 százaléka miatt vert rá az összellenzékre a Fidesz 27 százalékot?”

Balogh Gábor: Valóságtagadás

mandiner.hu - facebook
Címkék:
  • Tusványos örvényei
    Három év nagy idő, három esztendős szünet nagy hiány. De most végre ismét összejött Tusványos, térségünk mára már talán legfontosabb nyári szellemi műhelye. Összejött és robbant is egy hatalmasat.
  • A szerencsétlen lord major
    A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
MTI Hírfelhasználó