A baloldal nem inkompetens, nagyon is tudatos
Candace Owens a CPAC-en
Fiatal, fekete, nő – és jobboldali: az ismert amerikai influenszer a család fontosságáról beszélt, és azt is megosztotta, miről beszélt Orbán Viktorral látogatása során.
2022. május 22. 11:20

CHANDAN KHANNA / AFP

Candace Owens ismert amerikai jobboldali influenszer beszédével folytatódott a CPAC Hungary második napja.

Mint Owens jelezte, hosszasan beszélgethetett Orbán Viktor magyar miniszerelnökkel, és meglepte, milyen sok közös dologban hisznek. Orbán sokat beszélt a családról és a családbarát politikáról, s mint mondta, könnyű azt mondani, hogy a világ vezetői inkompetensek, de másról van szó. Manapság ott tartunk, hogy Owens elhallgatását követelték, mert kiírta Twitterre, hogy csak a nők tudnak szülni. A sajtó felhördült, az LGBT-aktivisták támadták, azt mondták: gyűlöletet akar kelteni. Az ember felteszi a kérdést: hogyan jutottunk ide Amerikában, hogy teljesen nevetséges érveket tanítanak fiatal gyerekeknek?

Orbánnal egyetértettek, hogy ez nem csak káosz vagy inkompetencia.

A dolog mögött több minden áll, például a mai feministák, akiket nem a nők egyenlő jogai érdekelnek, hanem a férfiakat és a férfiasságot akarják tönkretenni. Owens beszámolt Orbánnak arról, hogy most már arról szól a vita Amerikában, hogy kilenc hónapos magzatokat lehessen elvetetni. Az elképzelés az, hogy ha ezt túléli a magzat, akkor is lehessen az anyának joga arra, hogy megölesse. Ez gyermekgyilkosság – véli Owens.

Aztán itt van az LMBT-mozgalom, amely először arról szólt, hogy a melegek házasodhassanak, de ma már arról szól, hogy naponta lehet váltogatni, hogy ki férfi és ki nő. A gyerekeknek hormonblokkolót akarnak adni, hogy megkerülhessék a pubertást – mondja Owens. 

Ezt követik a radikális klímaaktivisták, akik nem arról beszélnek, hogy sokat kéne tenni a tiszta környezetért, hanem arról beszélnek iskolákról, hogy tíz év múlva mindenki meg fog halni a bolygón. Owens ezt tanulta kisgyerekként is, de eltelt több mint tíz év, és mégis itt vagyunk. Korábban globális lehűlésről beszéltek, az előtt a savas esőről, tehát minden gyereknek tanítanak valamit arról, hogy ha nem tesznek valamit, akkor mind meghalunk. 

A közös nevező a klímaaktivisták, a transz irányba tolt gyerekek és a radikális feministák között nem az inkompetencia, hanem a család elleni támadás. A baloldal nem inkompetens, hanem ügyes és céltudatos. Marxisták, akik mélyen gondolkodtak ezekről a dolgokról.

Meg kell érteni Marxot, meg kell érteni, miért akarta tönkre tenni a családot.

Ha a családra gondolunk, és ennek tükrében nézzük ezeket a dolgokat, megértjük, hogy ezek a lobbik a családok ellen dolgoznak.

A klímaaktivisták azt mondják, hogy felelőtlen dolog gyereket vállalni. A transz aktivisták a gyerekeket támadják. A feministák azt mondják, hogy nem kell férfi a nők életébe. Owens úgy hiszi, hogy anyának lenni a legnagyobb feladat a világon. A baloldal a családot támadja, céltudatosan, és tudjuk, hova vezet ez: a magyarok a szocializmusból tudják, hogy milyen, amikor egy kormány végső soron teljes uralmat követel. Ilyenkor a kormány isten akar lenni az emberek életében, ennek akadálya a család.

Ezért küzdeni kell a baloldal ellen: a vita központi eleme, hogy mi a férfi, mi a nő, éscsak a családon keresztül vezet út a szabadságba – zárta beszédét Candace Owens.

mandiner.hu
  • Tusványos örvényei
    Három év nagy idő, három esztendős szünet nagy hiány. De most végre ismét összejött Tusványos, térségünk mára már talán legfontosabb nyári szellemi műhelye. Összejött és robbant is egy hatalmasat.
  • A szerencsétlen lord major
    A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
MTI Hírfelhasználó